Cristi Borcea, dezvăluiri din perioada arestului: „Spălam holurile, dădeam cu mopul”

cristi-borcea.jpg

Cristi Borcea, despre modul în care l-a afectat perioada petrecută în arest
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Afaceristul Cristi Borcea a fost eliberat din arest luni, 2 iulie, după aproape patru ani și jumătate petrecuți în spatele gratiilor. Acesta a profitat de prima zi de libertate și și-a petrecut ziua în sânul familiei, mergând ulterior și la o petrecere în clubul pe care îl deține, pentru a serba această zi specială și pentru a urmări Campionatul de fotbal, alături de prieteni și apropiați.

Totuși, cei patru ani petrecuți în arest și-au spus cuvântul, Cristi declarând că va fi nevoit să urmeze un tratament de specialitate, din cauza momentelor grele cu care s-a confruntat în închisoare, care i-au cauzat probleme de sănătate. În cadrul emisiunii „Star Magazin”, difuzată de Antena Stars, afaceristul a explicat cât de grea a fost depărtarea de familie, dar și lucrurile mai puțin plăcute pe care a fost nevoit să le facă pentru obținerea unei permisii. 

cristi_borcea_familie.jpg

Cristi Borcea și-a petrecut ziua eliberării în familie, alături de Valentina Pelinel și de fiul lor, Milan
Foto: Instagram

„Cele mai grele momente erau acelea în care spălam holurile, nu-mi vedeam copiii. Un an și patru luni am făcut curățenie pe secție, am dat cu mopul, ca să pot primi o permisie.(..) Am discutat cu prieteni din afară și voi merge la psihiatrie, psihologie, pentru a-mi rezolva această problemă cu medicamentele psihotrope. (..) Eu, personal, nu mă voi lecui niciodată de Dinamo, Dinamo a fost și va fi viața mea. Dar Patrick (fiul lui cel mare n.r) se poate implica! Mi-am văzut azi toți copiii! Milan este un copil care nu are stare, tot timpul strigă: tati, tati! (..) Cel mai frumos a fost luna trecută, când am avut o permisie de cinci zile, în care am stat cu toți copiii, inclusiv cu Alexandru și Gloria. Cu cei șapte copii, doar eu cu toți copiii! Nu am vrut să fiu cu nimeni, doar eu cu ei”, a declarat Cristi Borcea. 

borcea_si_patrick.jpg

De asemenea, Borcea s-a întâlnit astăzi și cu fiul lui cel mare, Patrick
Foto: Click!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • cristi borcea o saruta pe valentina pelinel

    Cristi Borcea a fost eliberat luni, 2 iulie, după patru ani și trei luni de închisoare, după condamnarea sa în dosarul Transferurilor. Acesta a fost așteptat la ieșirea din Penitenciarul Jilava de nimeni alta decât partenera lui, Valentina Pelinel, care și-a exprimat public dragostea față de acesta, prin îmbrățișări și săruturi.

  • Cristi Borcea a fost eliberat condiționat din arest luni, 2 iulie, după o perioadă îndelungată, în urma deciziei magistraților Tribunalului Ilfov. Omul de afaceri a stat după gratii patru ani și trei luni, în urma dosarului Transporturilor. Întoarcerea acasă a fostului acționar de la Dinamo a fost prilej de bucurie pentru întreaga familie, dar mai ales pentru copiii acestuia.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5