Criminalul polițistului din Timiș, prins după două zile la 7 km de locul crimei

Ultima actualizare:

    Interlopul Ionel Marcel Lepa a fost prinsFoto: opiniatimisoarei.ro
Interlopul Ionel Marcel Lepa a fost prinsFoto: opiniatimisoarei.ro

Bărbatul care a împușcat mortal un polițist și a rănit un alt agent a fost prins, marți dimineață (4 iunie). Ioan Lepa a fost găsit de oamenii legii la două zile după ce a fugit. Interlopul Ionel Marcel Lepa l-a ucis pe Cristian Amariei (43 de ani), în timpul unui filtru de poliție. Agentul era căsătorit și avea doi copii.

Poliția a desfășurat o operațiune amplă pentru a-l prinde pe criminalul Ionel Marcel Lepa. Bărbatul a fost găsit la 7 kilometri depărtare de locul crimei. După 48 de ore de căutări, interlopul a fost „încolțit” de o echipă de flagrant a Biroului de Operațiuni Speciale, împreună cu o echipă de la SIAS, în jurul orei 4:45 dimineața. Ionel Marcel Lepa a fost arestat în localitatea Remetea Mare, unde a reușit să fugă pe jos din Izvin, după ce s-a ascuns în pădure. El s-a adăpostit în casa bunicii unui prieten, potrivit opiniatimisoarei.ro.  De acolo, criminalul a fugit într-o altă casă, unde a fost capturat. Ionel Marcel Lepa nu a opus rezistență. Bărbatul a fost rănit în urma schimbului de focuri de duminică (2 iunie), iar rănile lui s-au agravat. Interlopul va fi dus la o unitate medicală, apoi va fi audiat. La momentul prinderii lui, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare. 

Agentul Cristian Amariei avea 20 de ani de experiență

Cristian Amariei
Cristian Amariei

Duminică după-amiază, pe șoseaua dintre Lugoș și Timiș, în zona localității Izvin, Cristian Amariei și un alt polițist încercau să îl oprească pe Ioan Lepa, care se refugiaze în curtea unui localnic. În momentul în care suspectul încerca să fugă cu mașina furată din curte, a fost surprins de unul dintre oameii legii. În urma unui schimb de focuri, Cristian Amariei a fost lovit de un glonț în zona gâtului. Din păcate, polițistul de 43 de ani și-a pierdut viața. Potrivit unor surse, criminalul este rănit la umăr. Colegul său a continuat să-l urmărească pe criminal, însă Ioan Lepa l-a împușcat și pe el în picior apoi a fugit. Oamenii legii cred că criminalul s-ar fi ascuns într-o pădure. Angentul Cristian Amariei avea 20 de ani de experiență în Poliție, era căsătorit și avea doi copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net