Crimă pasională într-o localitate din Dâmbovița. O amantă de 81 de ani și-a omorât iubitul de 76 de ani

img_7439.jpeg

Locul crimei a fost izolat de Poliție
Fotografii: dambovitanews.ro
Citeste tot despre: 

A înnebunit din dragoste și pasiune. O bătrână de 81 de ani din Dâmbovița care avea un iubit cu cinci ani mai mic, căsătorit, s-a certat cu el și l-a omorât chiar în curte, lângă poartă. S-a dus și a povestit totul soției mortului afirmă dambovitanews.ro.

”Bună lele! Ți-am omorât bărbatul și vino să ți-l iei! I-am dat un băț!”. Este declarația șocantă pe care o bătrână i-a făcut-o vecinei. Nu este banc, potrivit dambovitanews.ro, s-a întâmplat pe bune zilele trecute în Buciumenii de Dâmbovița. O bătrână de 81 de ani și-a omorât amantul în vârstă de 76 de ani. după care s-a dus și i-a povestit fapta nevestei înșelate. Cadavrul a fost descoperit dezbrăcat de fiica criminalei acesteia și o nepoata, care au venit acasă în lipsa bătrânei.”Au deschis poarta și era să leșine. Au dat de cadavrul bărbatului ce era tocmai lângă poartă, la intrarea în curte”, spun vecinii.

baba.jpg

Suspecta de crimă are 81 de ani și a fgost reținută de poliție

Potrivit dambovitanews.ro, fiul bărbatului mort afirmă că nu știa nimic de idila tatălui său dar soția acestuia a recunoscut totul și a dat veselă mai multe amănunte picante.“Domne ăștia se iubeau de 60 de ani, așa a vrut el să moară lângă ea”, a spus praospăta văduvă. Ea a spus că în față consăteanca criminală i-a mărturisit că i-a omorât bărbatul, dar apoi, când a venit poliția s-a sucit și a declarat că nu ea a făcut crima și chiar nu îl cunoaște pe bărbatul mort

Loading...

Citește și