Crimă înfiorătoare la Vaslui. Minoră de 14 ani ucisă şi aruncată într-un şanţ

Ultima actualizare:

    Fata de 14 ani a fost strangulată şi aruncată într-un şanţfoto: adevarul.ro
Fata de 14 ani a fost strangulată şi aruncată într-un şanţfoto: adevarul.ro

O minoră de 14 ani, din localitatea vasluiană Ghergheşti, a fost găsită strangulată ieri, la trei zile după ce a dispărut. Cadavrul fetei a fost descoperit la într-un şanţ din comuna vecină.

Cercetările în cazul fetei scot la iveală detalii terifiante. Crima a avut loc în timp ce mama adormise din cauza beţiei în casa criminalului, unde ajunsese cu fiica sa să o mărite cu cel ce avea să o ucidă, scrie adevarul.ro.

Rudele victimei au povestit anchetatorilor, că minora, care locuia în comuna vecină la Ghergheşti, a fost dusă de mama sa în data de 3 mai la familia criminalului, intenţionând să-şi mărite fiica minoră cu acesta.

Pe tot parcursul zilei, femeia a consumat băuturi alcoolice, astfel că la un moment dat a adormit într-una dintre camere. Văzând că mama sa doarme, fata i-a spus “peţitorului” că pleacă acasă, pentru că a doua zi urma să meargă la şcoală.

Acesta s-a oferit să o conducă acasă, însă pe drum i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, însă minora a refuzat, astfel că într-un exces de furie şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a strangulat-o. A aruncat victima într-un desiş, ulterior revenind la domiciliu, potrivit sursei citate mai sus.

Criminalul a fost reţinut de poliţişti

A doua zi, criminalul, în vârstă de 20 de ani, i-a spus femeii că fata ei a plecat acasă şi că el a condus-o doar până la jumătatea drumului. Când a ajuns acasă şi nu a găsit-o, femeia a anunţat Poliţia.


    Tânărul de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti şi şi-a recunoscut faptafoto: adevarul.ro
Tânărul de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti şi şi-a recunoscut faptafoto: adevarul.ro

Medicii legişti urmează să stabilească cauzele exacte ale decesului şi dacă minora a fost şi victima infracţiunii de viol.

Principalul suspect a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Vaslui cu propunerea de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net