Crimă în comuna dâmboviţeană Cojasca. O fetiţă de 6 ani a fost înjunghiată de unchiul său

catuse-infractor-politie_3.jpg

foto: arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O fetiţă din localitatea Cojasca a fost înjunghiată mortal sâmbătă. Agresorul, care este unchiul fetiţei, a fost imobilizat şi dus la audieri. De altfel, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost cel care a sunat la 112 pentru a-şi anunţa fapta. El ar fi declarat că a omorât fetiţa pentru a se răzbuna pe fratele său, tatăl copilei..

UPDATE - Fetiţa de şase ani din localitatea Cojasca a fost înjunghiată de către unchiul său. „La data de 17 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgentă 112 , de un bărbat cu privire la faptul ca în timp ce se afla pe raza comunei Cojasca, si-ar fi omorât nepoata in vârsta de 6 ani. Poliţiştii s-au deplasat în timpul cel mai scurt la fata locului, unde au identificat bărbatul respectiv, în vârstă de 25 de ani, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Dâmboviţa, fetiţa de şase ani ar fi fost înjunghiată de o rudă, în circumstanţe care nu au fost stabilite încă. Rănile provocate au fost letale. Agresorul a fost imobilizat, iar la ora transmiterii acestei ştiri  este condus la sediul poliţiei, pentru a fi audiat.
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul