Crăciun 2019. Donați haine pentru sărmani! Alte opt containere în București

colectare_haine_sarmani.jpg

containere colectare_haine_sarmani
Asociația Atitudini & Alternative a instalat opt containere pentru donații de haine în București și alte două în Târgoviște și Corbii Mari, județul Dâmbovița
Foto: Asociația Atitudini & Alternative

A venit frigul și mulți români nu au haine groase. Sunteți invitați să donați hainele care nu vă mai vin sau nu vă mai plac, dar și jucării. Asociația Atitudini & Alternative a instalat opt containere pentru donații de haine în București și alte două în Târgoviște și Corbii Mari, județul Dâmbovița.

Poate aveți acasă haine care nu vă mai plac sau au rămas mici. Poate copilul ori nepotul a crescut și nu se mai joacă cu unele păpuși. Le puteți dona oamenilor sărmani. Le puneti într-o sacoșă și le puneți într-un container special.

Cei care vor să doneze îmbrăcăminte, încălțăminte și jucarii au acum la dispoziție mai multe locuri unde o pot face, scrie wall-street.ro. Asociația Atitudini & Alternative a instalat opt containere pentru donații de haine în București și alte două în Târgoviște și Corbii Mari, județul Dâmbovița.

Produsele donate vor fi distribuite persoanelor nevoiașe care au nevoie de îmbrăcăminte și încăltăminte pentru anotimpul rece.

Crăciun 2019. Donați haine pentru sărmani!

Containerele unde se pot dona haine în București sunt amplasate la următoarele adrese:

 • Conect Business Park, B-dul. Dimitrie Pompei nr. 10A, Sector 2, București
 • Kaufland, Șoseaua Colentina nr 6, Sector 2, București
 • Kaufland Tudor Vladimirescu, Bd. 1 Mai, nr. 55, Sector 6, București
 • Kaufland Rahova, Str. Mihail Sebastian, nr. 88C, Sector 5, București
 • Kaufland Tei, Str. Barbu Văcărescu, nr. 120, Sector 2, București
 • Băneasa Business Center, 19-21 București – Ploiești
 • West Gate (Militari) – Strada Preciziei 24, București 062204,
 • Novo Park (Pipera) – Bulevardul Dimitrie Pompeiu Nr. 6, București

Containere amplasate de autorități și ONG-uri

Containerele albe din sectorul 1

 • Primaria Sectorului 1, care se asigură că hainele donate ajung la persoanele nevoiașe, a amplasat mai multe containere în 15 parcuri: Parcul Luigi Cazzavillan, Parcul Venus, Parcul Regina Maria, Parcul Brancusi, Parcul Nicolae Iorga, Parcul I.C. Bratianu, Parcul Automatica, Parcul Piata Pajura, Parcul Teofana , Parcul Kiseleff, Parcul Bazilescu, Parcul Izbiceni, Parcul Cireșoaia, Parcul Băneasa, Parcul Adalin.
 • Samusocial. Este o asociatie care oferă ajutor persoanelor adulte fără adapost din Capitală. Puteți dona îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și medicamente, mâncare și saci de dormit.

​Citește și:

Mergi și tu! A început o nouă campanie «Donează sânge! Fii erou!», în Capitală

Munceşte în Anglia pentru copiii sărmani din România

Loading...
 
 

Citește și

 • donator banca sange tanara transfuzie

  Banca de sânge a fost lansată vineri pentru a veni în sprijinul nostru, al tuturor românilor, pentru că fiecare dintre noi poate deveni, într-o fracțiune de secundă, un posibil subiect al unei nevoi de sânge. Click! îți spune cum poți deveni donator constant de sânge, care sunt beneficiile donării de sânge, ce presupune donarea de sânge atât pentru tine, cât și pentru pacienții în nevoi.

 • De patru ani, un grup de prieteni pasionaţi de motociclism duc daruri copiilor sărmani din anumite localităţi ale ţării. Fac acest lucru de 3 ori pe an: de Paşte, de Crăciun şi la începerea şcolii, scrie adevarul.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1