Cosmin Andrei, producătorul emisiunii «Viața satului», a murit la numai 44 de ani. Mesajul colegilor din TVR

Ultima actualizare:

    Cosmin Andrei a murit la vârsta de 44 de anifoto: TVR1
Cosmin Andrei a murit la vârsta de 44 de anifoto: TVR1

Doliu în Televiziunea Română. Unul dintre veteranii postului public a murit, lăsând în urmă o carieră impresionantă. Cosmin Andrei a fost producătorul celei mai longevive emisiuni, Viața Satului. Cosmin Andrei s-a stins din viața joi, la numai 44 de ani. Deocamdată nu se știu cauzele decesului.

Cel care a făcut anunțul public pe Facebook a fost un apropiat al său, Daniel Butănoiu. „Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă

Contactați de Click!, reprezentanții TVR au confirmat trista veste. "Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii "Viața Satului", s-a stins din viață la numai 44 de ani. Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, timp de 18 ani, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului. De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante. Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu - Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului ramânesc de după anul 1989. Dumnezeu să-l odihnească!".

Date despre înmormântarea lui Cosmin Andrei vor fi comunicate ulterior.

Citește și:

EXCLUSIV Șase ani fără Marioara Murărescu. Iată ce mai fac fiul și nepotul doamnei de la «Tezaur Folcloric»!

Şi ei au avut acelaşi sfârşit precum Cristina Ţopescu: au murit singuri

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net