Coșmar pentru Alina Pană de la Exatlon. Fratele ei, luat cu salvarea, plin de sânge: „Au tras cu pistolul să îl împuște, au sărit pe el să îl omoare”

Ultima actualizare:

    Fratele Alinei Pană, la un pas să fie ucisFoto: Captură Video
Fratele Alinei Pană, la un pas să fie ucisFoto: Captură Video

Alina Pană, fosta concurentă a emisiunii „Exatlon”, care a participat ulterior și la show-ul tv „Mireasa”, a trecut prin clipe de groază după ce fratele ei a fost aproape ucis, în urma unei încăierări a mai multor clanuri interlope.

Aceasta a publicat pe rețelele de socializare un clip în care se puteau observa urmările altercației, la fața locului trăgându-se și mai multe focuri de armă.

Scandal între clanurile interlope în Chiajna

Alina Pană a fost personal la fața locului să filmeze, iar pe fundal se putea auzi vocea ei îngrozită, aceasta zicând că fratele ei a fost aproape ucis, după ce mai mulți indivizi „s-au răfuit” și cu pistoalele.

Bătaia dintre clanuri a avut loc în Chiajna, unde în jur de 12 indivizi și-au reglat conturile. Se pare că ar fi fost implicați membrii clanului Vasiloi, care „controlează” sectorul 6 al Capitalei, cei din clanul Pietroi și din clanul Iordan. Aceștia s-au împușcat între ei, scadalul pornind de la interlopii care aparțin ultimului clan menționat anterior, au anunțat surse din Poliție pentru Click! În urma altercației, două persoane se află în stare gravă. 

„Au sărit pe fratele meu, la fel cum au sărit și acum 13 ani”, se aude Alina pe fundalul videoclipului publicat la ea pe pagină. Aceasta l-a filmat pe fratele ei în ambulanță, acesta fiind pansat la cap și sângerând din mai multe zone. Bărbatul era conștient și putea comunica, din fericire.

Cine e Alina Pană. A participat la „Exatlon” și „Mireasa”

Alina a făcut parte din prima serie de conurenți „Exatlon”. În urmă cu doi ani, blonda a făcut parte din echipa Războinicilor, alături de care a luptat patru luni în Republica Dominicană. După ce a revenit în România, aceasta a povestit coșmarul prin care a trecut în timpul „supraviețuirii” pe insulă.

Alina a participat la zeci de competiții de fitness și culturism, iar după aparițiile la tv a fost vedeta mai multor ședințe foto. La finalul „Exatlon”, aceasta a revenit în televiziune, după ce s-a înscris la emisiunea matrimonială „Mireasa”.

„Un om se zbate între viață și moarte. Criminalul este liber. Vă rog să mă ajutați, îmi este teamă pentru siguranța mea și a familiei mele. Fratele meu este împușcat și tăiat, aflat în stare gravă la spital”, a mai scris Alina pe rețelele de socializare.

„Prietenul fratelui meu este în comă”

„Împreună cu vărul lui și încă alți  indivizi înarmați cu pistoale, săbii, răngi ....au blocat mașînă în trafic și au tras focuri de armă, apoi au lovit portierele mașinii pentru a-i scoate din mașînă.

I-au scos din mașînă, au tras focuri de armă în ei, i-au lovit cu săbii pe fratele meu și pe prietenul lui, până au intrat în comă. Prietenul fratelui meu este în comă, împușcat în picior și mai multe răni provocate de săbii,iar fratele meu tăiat, și adus în stare gravă la Spitalul Militar Central.

Toți provin din familii foarte bogate și legături cu cele mai importante clanuri interlope. Va rog să fiți alături de mine și să se facă dreptate .Pentru că au fost lăsați în bălți de sânge și strigau că au relații și putere.Îmi este teamă,pentru mine,pentru mama,pentru familia mea”, a mai scris Alina pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net