«Coronavirusul, armă biologică, se va răspândi peste tot în lume». Iată care ar fi antidotul!

coronavirus-masca-chirurgicala.jpg

Epidemia cu coronavirus se răspândește rapid pe calea aerului
Epidemia cu coronavirus se răspândește rapid pe calea aerului

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Adevăr sau invenție? Despre epidemia de coronavirus care se va răspândi peste tot în lume s-a scris pentru prima dată în urmă cu 39 de ani. Informațiile apar într-o carte misterioasă intitulată ”The Eyes of Darkness”, scrisă de americanul Dean Koontz.

Numărul celor care au fost contaminați de coronavirus crește de la o zi la alta. Ultimele date arată că până acum aproape 80.000 de persoane au fost infectate, dintre care 2.600 au murit.

Coronavirusul, prezis într-o carte apărută în 1981

Iar virusul din China a ajuns și în Europa, Italia fiind, de altfel, al doilea stat afectat după ce cel din Asia, ca număr de îmbolnăviri. 200 de italieni sunt infectați, iar patru au pierdut lupta cu virusul care pare de neoprit.

dean-koontz-eyes-of-darkness.jpg

Dean Koontz descrie în romanul său, „The Eyes of Darkness”, exact coronavirusul
Dean Koontz descrie în romanul său, „The Eyes of Darkness”, exact coronavirusul

Se pare că acest tip de virus a fost prezis acum mulți ani, într-o carte apărută în 1981. O descoperire recentă a arătat că Dean Koontz descrie în romanul său, „The Eyes of Darkness”, exact coronavirusul care a provocat o isterie globală.

Coronavirusul, armă biologică de război

În carte se vorbește despre un tip de virus creat în laborator, în China, menit să fie folosit ca armă biologică în timpurile de război. În carte, numele virusului este Wuhan-400, Wuhan fiind exact orașul din China în care a izbucnit epidemia de Covid-19.

carte-coronavirus.jpg

Romanul „The Eyes of Darkness” a fost publicat în 1981
Romanul „The Eyes of Darkness” a fost publicat în 1981

În carte se spune că virusul nu supraviețuiește mai mult de un minut în afara corpului uman și că nu este necesară folosirea unui proces costisitor de decontaminare, odată ce acesta a început să se extindă.

Antidotul pentru coronavirus: curenți electrici și căldură

Autorul mai precizează faptul că medicamentele actuale sau antibioticele nu au efect, singurul tratament fiind, o combinație de curenți electrici și căldură puternică.

„În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume, atacând plămânii și căile respiratorii și rezistând la toate medicamentele cunoscute. Ceea ce o să fie mai surprinzătoare decât boala este chiar disparația acesteia, la fel de brusc precum a apărut. Va mai ataca apoi peste zece ani, după care va dispărea complet”, scrie în paginile cărții, potrivit foxnews.com.

Citește și:

Misterul virusului ucigaș. De ce coronavirusul îi ocolește pe copii

Leac pentru coronavirus din plasma persoanelor care s-au vindecat?

Speculă cu măști chirurgicale! Prețul lor s-a triplat în farmacii

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Două regiuni Lombardia și Veneto din Italia au fost blocate din cauza epidemiei

    Epidemia declanșată de coronavirus se apropie și de România! Austria a anunțat încă de duminică suspendarea tuturor curselor de pe calea ferată către și dinspre Italia după declanșarea unui focar de infecție extrem de periculos pe teritoriul acesteia. Până în prezent, 157 de italieni sunt contaminați cu virusul SARS-CoV-2 sau COVID-19, dintre care 25 în stare critică, iar numărul morților a ajuns la 4. Mai multe meciuri din Serie A au fost anulate, carnavalul de la Veneția a fost anulat și regiuni întregi sunt închise și băgate în carantină.

  • bergamo

    Epidemia de coronavirus din Italia declanșează isterie printre românii care şi-au programat vacanţe în peninsulă în această perioadă. Din cauza numărului îngrijorător de cazuri de coronavirus, turiştii încep să se gândească de două ori înainte dacă să se mai îmbarce către o cursă spre Bergamo, unul dintre locurile unde există tot mai multe îmbolnăviri, peste 150 de cazuri şi 4 morţi. Ultima persoană decedată este un italian în vârstă de 81 de ani, care a murit în Bergamo.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5