Coronavirus România. Avem de-a face cu primul caz grav de îmbolnăvire cu Covid-19

femei-care-poarta-masca-de-protectie-la-aeroport.jpg

femei acre poarta masca de protectie pe aeroport
Avem primul caz grav de infecție cu coronavirus. Pacientul are 56 de ani

Coronavirus România. Azi, 11 martie, se înregistrează primul caz grav de îmbolnăvire cui coronavirus. Dacă până acum starea tuturor pacienților a fost una bună, iată că medicii vin cu primele vești proaste. Este vorba despre cazul numărul 36, cel al unui bărbat de 56 de ani care a călătorit, recent, în Israel.

Un bărbat de 56 de ani, care a călătorit în Israel în perioada 22-29 februarie și a fost depistat pozitiv cu coronavirus se află în stare gravă. El este internat la spitalul Victor Babeș din București. Potrivit unui comunicat de presă emis de Grupul de Comunicare Strategică, pacientul se află la secția de Terapie Intensivă. „Ieri noapte (marți spre miercuri noapte - n.r.) a prezentat simptome, starea de sănătate s-a agravat, este internat în ATI, la spitalul Victor Babeș”, se arată în comunicat. 

În prezent, sunt înregistrate 36 de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, iar 16 cazuri sunt în București. 

 

Vom reveni 

Loading...
 
 

Citește și

  • coronavirus la microscop

    Virusul ucigaș depistat la sfârșitul anului trecut în China face noi victime, numărul deceselor ajungând la 25. Mai mult, pentru a evita răspândirea sa, autoritățile locale au închis, după localitatea Wuhan, încă două orașe: Huanggang și Ezhou. Iată tot ce trebuie să știi despre coronavirus: cauze, simptome și cum se tratează!

  • coronavirus la microscop

    Coronavirus în România încă nu există, însă este o chestiune de timp până când vom auzi despre prima persoană bolnavă. Până atunci, autoritățile iau toate măsurile pentru prevenirea apariției virusului pe teritoriul țării. Astfel, persoanele care se întorc cu avionul din Italia fie sunt plasate în carantină, fie li se recomandă izolarea la domiciliu pentru 14 zile. Iată ce înseamnă mai exact aceste măsuri și care sunt persoanele vizate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1