Coronavirus România. Al optulea deces înregistrat este un bărbat obez, de 70 de ani

coronavirus.jpg

Pacient bolnav de coronavirus, luat cu targa de medici la un spital din Franța
Coronavirusul a făcut o a opta victimă în România
Foto: AFP

Veștile proaste continuă și marți dimineață (24 martie). A fost înregistrat al optulea deces al unui bolnav de coronavirus, pe teritorul țării noastre. Victima avea 70 de ani și fusese confirmată pozitiv în urmă cu doar câteva zile. În prezent, la noi în țară au fost anunțate 576 de cazuri de infectare cu virusul COVID-19.

"Informare de presă În această dimineață a fost înregistrat al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020. Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II" a transmis Grupul de Comunicare Strategică marți.

Bărbatul s-a întors din Italia pe 7 martie

Bărbatul s-a întors din Italia pe 7 martie, împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19 martie la SCBI Craiova cu insuficienţă respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Până luni, pe teritoriul României au fost confirmate 576 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. România este acum, în mod oficial, o zonă galbenă.

 

Citește și

Ludovic Orban iese din autoizolare! Al doilea test pentru coronavirus, negativ

Virusul l-a ucis în doar patru zile! Omul de afaceri Vasile Ouatu n-a vrut inițial să meargă la spital: «Sunt bine mersi»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1