Coronavirus România: 47 de cazuri. 18 confirmate într-o singură zi!

Ultima actualizare:

    Autoritățile au propus instaurarea stării de alertă în RomâniaFoto: Arhiva Click!
Autoritățile au propus instaurarea stării de alertă în RomâniaFoto: Arhiva Click!

Stare de alertă în România! 47 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

UPDATE: Încă două cazuri de coronavirus au fost adăugate la bilanțul ajuns acum la 47. A 46-a persoană este o femeie de 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în România în data de 29 februarie, iar cel de-al 47-lea pacient est eun bărbat de 48 de ani, cu domiciliul în București, asimptomatic, care a avut contact direct cu fiul pacientului internat la Spitalul Gerota.

UPDATE: Numărul cazurilor crește de la o oră la alta. Bilanțul celor infectați cu coronavirus a ajuns la 45. Bărbat are 20 de ani și este din Iasi. A venit din Italia pe 10.03.2020 și a intrat în carantină la Satu Mare. Este asimptomatic. În această aseară va fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. A venit cu mașina în care mai era o persoană, care la test a ieșit negativ, testul va fi reluat.

UPDATE5: 5 noi cazuri de coronavirus în România! Bilanțul celor infectați a ajuns la 44! Acestea sunt cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate într-o singură zi, miercuri, 11 martie, și anume 15. Este vorba de 5 bărbați care au intrat marți seară prin Vama Nădlac, veniți din Italia, care au fost imediat caraantinați în Arad. Aceștia au vârstele de 22, 30, 34, 36 și 57 de ani. 

UPDATE4: S-a ajuns la 39 de cazuri de coronavirus în România. Pacientul cu numărul 39 este un bărbat în vârstă de 52 de ani din Constanța. De asemenea, Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus.

UPDATE3: O femeie în vârstă de 54 de ani, contact al pacientului 17, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus. 

UPDATE2: Cazul cu numărul 37 de coronavirus! Un bărbat de 47 de ani din București, care a fost în Germania, la Sttutgart între 26 februarie și 3 martie. A fost internat în Spitalul Victor Babeș și a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

UPDATE: O altă persoană care s-a întors din Israel a fost diagnosticată cu noul coronavirus. În prezent se află la Terapie Intensivă la Victor Babeș. Bilanțul a ajuns la 36. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din București.

UPDATE: Încă trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus, numărul total ajungând la nivel naţional la 35.

Cele trei noi cazuri, care aduc la şase bilanţul zilei de miercuri, sunt: 

  • Un bărbat, de 55 ani, din Bucureşti, contact cu pacientul de 60 de ani deja diagnosticat care a fost internat iniţial la Spitalul ”Dimitrie Gerota”. Pacientul e asimptomatic
  • Un bărbat de 31 de ani, din  Bucureşti, aflat în autoizolare.
  • O femeie de 53 ani, din Covasna, sosită din 08.03 2020 din Italia, aflată în autoizolare.

Astfel, numărul cazurilor diagnosticate în România este de 35. Şase dintre acestea sunt persoane care au intrat în contact cu bărbatul imternat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

UPDATE: Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iași. Bilanțul a ajuns la 32 de persoane infectate cu COVID-19. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat în Varșovia, era în autoizolare din data de pe 9 martie.

UPDATE: Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineață, al 31 - lea caz la nivel național. Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat in Iasi, debut pe 4.03, internat pe 10.03, revenit din Venetia in 2.03, este la Spitalul de Boli Infecțioase.

Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat, al 30-lea caz la nivel național. O femeie de 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota, a fost infectată cu virusul Covid-19. Femeia este medic gastroenterolog la spitalul unde fostul polițist de 60 de ani este internat. Pacienta cu numărul 30 este a cincea persoană infectată din cauza ofițerului aflat în rezervă, care a mințit cu privire la călătoriile făcute recent în afara țării. Înainte să ajungă la spital, bărbatul a intrat în contact cu aproximativ 100 de persoane.

Coronavirus România. Spitalul Dimitrie Gerota se află în carantină

”Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, al 30 - lea caz la nivel naţional.  Este vorba despre o femeie,  43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.Aceasta este a cincea persoană infectată cu coronavirus ca urmare a contactului cu bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care nu a declarat că a fost plecat în Israel, iniţial el fiind internat cu un alt diagnostic la Spitalul ”Dimitrie Gerota”. Odată cu agravarea stării de sănătate, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare a acesti situaţii, la Spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost declanşată o anchetă epidemiologică.În urma contactului cu bărbatul, marţi au fost diagnosticaţi cu COVID - 19 fiul său, nora sa, care este însărcinată, şi nepotul de 3 ani. De asemenea, o altă femeie a fost şi ea diagnosticată. Cazul de miercuri este cel de-al cincilea în rândul celor care au intrat în contact cu bărbatul de 60 de ani.Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 de persoane, 13 fiind în Bucureşti.

Citește și

Coronavirus în toată Europa. Cum au explodat îmbolnăvirile în statele europene

Uite ce face angajata unui supermarket în plină epidemie de coronavirus! „Asta e! Trebuie să ne ferim!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net