Copil omorât în bătaie chiar de propria mamă

O femeie de 40 de ani a sesizat la 112 că şi-a găsit copilul în vârstă de 9 ani fără suflare în casă, într-un apartament din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, scrie adevarul.ro.

Cadrele medicale deplasate la faţa locului nu au reuşit să-l salveze, constatând decesul copilului. Anchetatorii au descoperit că trupul fără viaţă al minorului prezenta multiple urme de violenţă.

Ulterior, ei au stabilit că moartea copilului a fost violentă şi a fost provocată de agresiunile suferite, principalul suspect fiind chiar mama lui.

Femeia a fost reţinută urmând a fi prezentată în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi început să îşi bată copilul în jurul orei 14.00, apoi a plecat de acasă cu ceilalţi fii, geamănul copilului decedat şi un alt băiat de 11 ani.

Când a revenit, după câteva ore, l-a găsit pe copilul bătut fără suflare. Acesta locuia în apartamentul respectiv cu cei doi fraţi, cu mama sa şi cu iubitul acesteia.  În cauză se fac cercetări pentru violenţă în familie sub forma omorului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1