Copil de 8 ani dat dispărut, găsit mort în mașina tatălui. Băiețelul a fost înjunghiat

Ultima actualizare:
Tatăl minorului
Tatăl minorului

Descopeire tragică în Cluj, unde un băiețel de 8 ani dat dispărut a fost găsit fără viață în mașina propriului său tată, cu urme de înjunghiere pe trup.

Băiatul de 8 ani din Cluj-Napoca fusese dat dispărut de acasă în 25 iulie şi era căutat de Poliţie. Micuțul a fost găsit marţi, 28 iulie, mort într-un autoturism, pe drumul dintre Lita și Petreștii de Jos, potrivit site-ului de știri cluj24.ro. Copilul a fost înjunghiat în piept. Tatăl acesta, la rândul lui dispărut, este considerat posibil suspect.

IPJ Cluj a publicat fotografia tatălui minorului și a rugat persoanele care au informaţii ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului să apeleze numărul de urgenţă 112.

Băiețelul a fost găsit înjunghiat în piept
Băiețelul a fost găsit înjunghiat în piept

„În toată această perioadă, nu s-a stabilit legătura telefonică cu tatăl minorului, acesta având telefonul închis. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.


    Băiețelul a fost găsit înjunghiat în pieptFoto: cluj24
Băiețelul a fost găsit înjunghiat în pieptFoto: cluj24

Băieţelul a fost înjunghiat şi a fost descoperit în maşina tatălui său cu care plecase de acasă, susține Mediafax, care citează surse judiciare. Pe 25 iulie, IPJ Cluj a anunțat că un copil în vârstă de 8 ani, din Cluj-Napoca, a plecat de acasă cu tatăl său şi nu s-a mai întors. Nici tatăl băiețelului nu s-a mai întors la domiciliu, astfel că mama copilului a sesizat poliția. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au preluat acest caz, fiind vorba despre o suspiciune de omor. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net