Copil de 13 ani lovit de o motocicletă, în timp ce traversa. Motociclistul, în stare critică

accident-valcea.jpg

Copil acroşat de o motocicletă pe DN 67, în Buneşti - Vâlcea. Motociclistul în stare critică, dus la spital alături de pieton
foto: Adevărul

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Accidentul rutier s-a petrecut pe un drum naţional din Vâlcea, sâmbătă după-amiaza, 24 iulie. Atât motociclistul, cât şi pietonul au ajuns în stare gravă la spital.

Coliziunea a avut loc pe raza localităţii Buneşti din judeţul Vâlcea, pe DN 67 - drumul naţional care leagă Vâlcea de Gorj, scrie Adevarul.ro. Din primele informaţii reiese că o motocicletă a lovit un pieton. În urma coliziunii, motociclistul s-a dezechilibrat. Ambele persoane implicate în accident au suferit leziuni. Pietonul este un băiat de 13 ani care se angajase în traversarea drumului când a fost acroşat de motocicletă. Când au ajuns echipajele de intervenţie la faţa locului, motociclistul era în stare gravă, inconştient.

„Băiatul este monitorizat şi transportat la UPU de către echipajul SMURD. Are o fractură la membrul inferior şi multiple escoriaţii, iar motociclistul este transportat de echipajul SAJ, în stare de inconştienţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Citește continuarea și vezi mai multe imagini, pe www.adevarul.ro

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul