Copiii de bani-gata se bat în maşini şi vacanţe de lux

2-bd-dum-2.jpg

Pe Diana Gureșoaie o doare “la bască” de dosarul “Prostituate de lux” și se răsfață în Miami sau Maldive

Te dor ochii de atâta bogăţie! Una e să-i vezi pe rând, în vreun iaht sau la volanul unui bolid, alta e să-i vezi pe toţi la grămadă, afişând cele mai luxoase accesorii. Asta găseşti pe contul de Instagram “richkidsofbucharest” (“copiii bogaţi ai Bucureştiului”): o colecţie de copii de bani gata, cu tot ce au ei mai scump în garaj şi în dulapuri.

Credeaţi că ai noştri nu au cu ce? Inspiraţi din high-life-ul de la Moscova sau din Beverly Hills, copiii de bani gata ai României şi-au reunit recent bogăţia pe reţeaua de socializare Instagram, într-o pagină intitulată “richkidsofbucharest” (“copiii bogaţi ai Bucureştiului”). Aici găseşti de toate, pentru toţi: maşini de sute de mii de euro, haine exclusiviste, şampanii care costă cât un sejur pe Litoral, iahturi, elicoptere, într-un cuvânt, imagini care ilustrează viaţa de huzur pe care o duc pe banii părinţilor milionari în euro.

Nu lipseşte de la apel răsfăţata Natalia Mateuţ (25 de ani), fiica fostului mare fotbalist Dorin Mateuţ, al cărei nume a fost pomenit în 2013, într-o afacere necurată cu clonare de carduri bancare. Naty este o clientă fidelă a cluburilor exclusiviste din ţară şi din străinătate.

În gaşcă este, evident, şi beizadeaua Victoraş Micula (20 de ani), moştenitorul imperiului “Frutti Fresh”, de la Oradea. Averea tatălui său, Viorel Micula, este estimată la 200 de milioane de euro, aşa că maşina Ferrari de 200.000 de euro şi elicopterul de 2 milioane de euro, cu care merge la munte şi la mare, sunt accesorii fireşti pentru fiul Victoraş.

Alţi băieţi cu taţi celebri şi bogaţi, care îşi etalează viaţa de lux pe Internet, sunt Cristi Dunca (22 de ani) şi Mario Tapangea (25 de ani). Primul este fiul afaceristului timişorean Romeo Dunca, proprietarul companiei de transport de marfă Dunca Expediţii, a cărui avere se situează în jurul sumei de 15 milioane de euro.

Se pozează în locuri exotice de pe glob

Cel de-al doilea este un nume cunoscut în judeţul Constanţa, fiind fiul afaceristului Ioan Tapangea, deţinătorul mai multor cazinouri şi saloane de înfrumuseţare. Tot cu un bolid cu sute de cai putere se mândreşte şi Mario Iorgulescu (20 de ani), băiatul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal şi patronul lanţului de restaurante Tratoria Il Calcio. Mario conduce un Nissan GT-R, roşu ca focul, de 130.000 de euro. Şi cum băieţii cu stare au nevoie de fete dornice de distracţie, în clubul bogătaşilor s-au înrolat şi sexoasele Diana Gureşoaie şi Diana Nicoraş, prietene în viaţa de zi cu zi şi colege de suferinţă în dosarul „Prostituate de lux”.

Fetele s-au stabilit acum la Miami şi îşi etalează hainele de mii de euro şi accesoriile exclusiviste de la Chanel, Fendi, Valentino sau Balmain. Tot la capitolul fete înrudite cu luxul intră şi fashionista Adriana Matei, afacerista Oana Marica, patroana unui salon de înfrumuseţare din Bucureşti, dar şi Mădălina Lalu, organizatoare de evenimente cu ştaif. Din gaşca copiilor cu carduri pline nu putea lipsi Elena Băsescu (35 de ani), mezina fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, dar nici amicul ei de-o viaţă, petrecăreţul Codin Maticiuc (35 de ani).

Loading...

Citește și

 • vica

  Încet, dar sigur, Victoraş Micula face cunoştinţă cu lumea mondenă din Capitală. În cadrul emisiunii "Vorbeşte Lumea" de la Pro Tv, tânărul de 20 de ani a făcut cunoştinţă cu Vica Blochina şi cei doi au petrecut câteva ore interesante împreună, discutând despre afaceri şi despre viaţă.

 • frutti-fresh, micula, moştenitor, blonda, prietenă

  Doar două luni a rezistat singur Victoraş Micula (19 ani). Băiatul patronului de la „Frutti Fresh” s-a cuplat recent cu o viitoare purtătoare a robei de avocat. Tânăra este din Oradea, are 20 de ani şi este fiica unui afacerist prosper. Juniorul speră ca noua iubită să-l motiveze să urmeze o facultate.

 • Diana Guresoaie

  Este fata rea a showbiz-ului! Are 20 de tatuaje, şi-a vopsit părul în toate culorile şi a avut de-a face cu poliţia! La 5 februarie, a dat cu subsemnatul la Secţia de Poliţie nr. 19, fiind acuzată de proxenetism şi prostituţie. Înainte de Paşte, ea a scăpat de controlul judiciar. Cum se simte Diana Gureşoaie la două luni de la acest incident şi de ce i s-a pus porecla „strâmba lui Dodel” ne spune chiar ea, într-un interviu incendiar!

 • diana guresoaie ioan neculaie

  Omul de afaceri Ioan Neculaie, patronul de la FC Braşov, este unul dintre cele mai cunoscute nume care apar printre clienţii reţelei de proxenetism anchetate în dosarul prostituatelor de lux, din care ar face parte şi Diana Gureşoaie. Fosta iubită a lui Cristi Tănase a fost audiată joi de procurori, reţinută pentru 24 de ore şi eliberată vineri, 6 februarie, sub control judiciar.