Copii intoxicaţi la piscină, din cauza apei contaminate

Ultima actualizare:

    Discutaţi iniţial cu medicul despre pericolul expunerii copilului la clor
Discutaţi iniţial cu medicul despre pericolul expunerii copilului la clor

Mai mulţi copii care practică înotul la un bazin din Timişoara s-au ales cu intoxicaţii severe în urma antrenamentelor. Administratorii bazinului şi o firmă care a efectuat dezinsecţia aruncă vina de la unii la alţii, iar între timp bazinul a fost închis, până la lămurirea situaţiei.

Bazinul de înot al municipalităţii din Timişoara a fost închis după ce mai mulţi copii s-au intoxicat din cauza apei contaminate. Poliţia face o anchetă, iar angajaţii bazinului sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu.

Opt copii cu vârste mai mici de 14 ani au acuzat stări de greaţă, vărsături şi o senzaţie de rău, după ce s-au antrenat la bazinul din Piaţa Dacia, potrivit tion.ro. Interpelaţi de părinţii minorilor, administratorii bazinului au dat vina pe o firmă de dezinsecţie care a folosit substanţe care au făcut reacţie cu apa din bazin, care conţine clor.

La rândul lor, cei învinuiţi aruncă pisica în curtea administratorilor, susţinând că au probe că apa din bazin era contaminată înainte de a se efectua dezinsecţia, întrucât concentraţia de clor era foarte mare.

Părinţii unuia dintre copiii intoxicaţi au depus o plângere la poliţie pentru a se lămuri problema, astfel că oamenii legii cercetează acum cauzele îmbolnăvirii copiilor. Între timp, bazinul a fost închis până la stabilirea cauzei exacte a intoxicaţiei copiilor, scrie rtv.net.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net