Contrabandişti şi poliţişti de frontieră, petrecere cu manele

Ultima actualizare:

    Lucian Tărâţă, unul dintre contrabandiştiCaptura: youtube
Lucian Tărâţă, unul dintre contrabandiştiCaptura: youtube

Anchetă la Poliţia de Frontieră şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava! Mai mulţi poliţişti au fost filmaţi la o petrecere alături de persoane controversate, cercetate pentru contrabandă cu ţigări. Înregistrarea video a fost postată pe YouTube şi a strâns 19.000 de vizualizări.

Episod incredibil: poliţişti şi personaje dubioase la aceeaşi petrecere! Printre oamenii legii care au participat la cheful cu manele se numără comisarul - şef Gheorghe Irimescu, comisarul - şef Petrea Pătrăuceanu (ambii de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi) şi şeful de post din comuna Iaslovăţ. În plus, a fost filmat la chef şi Petrică Prelipcean, un poliţist rutier. 

Comisarul-şef Gheorghe Irimescu, lângă George Tărâţă, zis “Cuşu”
Comisarul-şef Gheorghe Irimescu, lângă George Tărâţă, zis “Cuşu”

Printre petrecăreţi s-a aflat şi Lucian Tărîţă, un individ din comuna Vicovu de Jos, acuzat că introduce ilegal în ţară ţigări. La petrecere a fost şi George Tărîţă, zis „Cuşu”, care e trimis în judecată într-un dosar penal în care sunt cercetaţi mai mulţi contrabandişti cunoscuţi. Filmarea a fost făcută la o petrecere de botez organizată de Tudorel Moloce, din comuna Gălăneşti, scrie adevarul.ro. Clipul a fost urcat pe YouTube luni şi avea joi aproape 19.000 de vizualizări. Persoana care l-a publicat este necunoscută, contul de pe platformă este nou şi, cel mai probabil, a fost creat doar pentru a publica înregistarea. Imaginile de pe YouTube ridică suspiciuni cu privire la corectitudinea poliţiştilor în relaţia cu contrabandiştii.  

Comisarul-şef Gheorghe Irimescu, într-o altă imagine de la petrecere
Comisarul-şef Gheorghe Irimescu, într-o altă imagine de la petrecere

Înregistarea video a ajuns şi la şefii din Poliţie, care au anunţat anchete. „Referitor la imaginile care au apărut în spaţiul public, menţionăm faptul că cei doi poliţişti de frontieră erau în timpul liber la o petrecere privată. La nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei se analizează contextul în care poliţiştii de frontieră au participat la petrecerea respectivă”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch - Seriţan, de la Poliţia de Frontieră Suceava. „Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava s-a autosesizat şi a declanşat procedura de cercetare disciplinară a poliţiştilor, pentru a se stabili dacă au săvârşit abateri sau alte fapte care aduc atingere onoarei profesiei de poliţist. Dacă din verificări se vor evidenţia alte aspecte de natură penală, prin structurile abilitate se vor dispune măsuri potrivit competenţelor”, a anunţat comisarul-şef  Ionuţ Epureanu, de la IPJ Suceava. Trebuie menţionat că Suceava este unul dintre judeţele “fruntaşe” la contrabanda cu ţigări.

Captură impresionantă: 104.636 de pachete de ţigări

Poliţiştii suceveni au anunţat zilele trecute că au reţinut un tânăr de 26 de ani, care trasfera o cantitate uriaşă de ţigări de la o casă din comuna Moara într-o altă ascunzătoare. Bărbatul a urcat coletele într-o autoutilitară şi a pornit la drum. Pe traseu a dat nas în nas cu oamenii legii, care au încercat să-l oprească. Suspectul nu s-a lăsat nici în momentul în care poliţiştii au tras focuri de avertisment. Individul a condus autoutilitara cu spatele, pe o distanţă de 1,5 kilometri. La un moment dat, el a oprit maşina, a coborât şi a încercat să se facă nevăzut printre case. Prins de poliţişti, suspectul a ajuns în faţa judecătorilor, care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. El avea în maşină 104.636 de pachete de ţigări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net