CONGRES PNL. Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL. Câte voturi l-au despărțit de Ludovic Orban

florin-citu-id179992_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Florin Cîțu este noul președinte PNL
Inquam Photos / Octav Ganea

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Premierul Florin Cîţu este noul preşedinte al PNL, el având aproximativ 1.000 de voturi în faţa lui Ludovic Orban, rezultatul fiind anuţat oficial de către Teodor Stolojan.

Florin Cîţu aobţinut 2.878 de voturi, afică 60,2% din numărul voturlor valabile. Ludovic Orban a obţinut 1.898, anunță News.ro.

”Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp, trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dummneavoastră, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL. În acelaşi timp, vă promit că voi fi preşedintele liberalilor, indiferent pentru cine aţi votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Această nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare care începe cu PNL şi care va schimba România în bine. Vă mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală. Mulţumesc”, a declarat Cîţu de pe scena de la Romexpo.

El şi-a invitat pe scenă echipa. ”Mai este o zi mâine, dar sunt încrezător. Aceasta e noua echipă a PNL. Aşa începe mişcarea liberală în România. Acum, bineînţeles, la treabă. Mai avem şi mâine o zi. Vă mulţumim tuturor.”, a încheiat Cîţu.

Citește și:

Cîțu-Orban, ziua bătăliei finale. 5000 de liberali reuniți la Romexpo. Klaus Iohannis participă la eveniment

CONGRES PNL. Momentul în care Florin Cîțu a fost huiduit în timpul discursului. Reacția premierului

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5