Conducerea Spitalului Județean Suceava a demisionat

Ultima actualizare:

    Managerul si directorul medical au lăsat spitalul fără conducere
Managerul si directorul medical au lăsat spitalul fără conducere

Managerul Spitalului Județean Suceava, Florin Filip, și directorul medical al unității, Doina Ganea Motan, și-au înaintat, aseară, demisiile. Astfel, Spitalul Județean Suceava rămâne fără conducere, directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, aflându-se în izolare la domiciliu.

Potrivit Monitorului de Suceava, în cursul serii de miercuri mai mulți medici din cadrul spitalului județean l-au contactat pe prefectul județului Alexandru Moldovan pentru a-i aduce la cunoștință faptul că unitatea spitalicească a rămas fără conducere. Medicii l-au rugat să facă demersurile necesare pentru ca spitalul să iasă din această situație. Cadrele medicale sunt îngrijorate de faptul că li se termină echipamentele de protecție de pe secții, în timp ce în depozitele spitalului sunt astfel de materiale, dar nu există o organizare pentru ca acestea să fie distribuite. 

Florin Filip a fost numit manager interimar al spitalului săptămâna trecută, în locul lui Vasile Rîmbu
Florin Filip a fost numit manager interimar al spitalului săptămâna trecută, în locul lui Vasile Rîmbu

În spitalul groazei se află aproximativ 300 de persoane internate, iar pacienţii se plâng de faptul că au parte de un tratament inuman. 

Anterior demisiei în bloc, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că 200 de cadre medicale din Suceava au fost infectate cu coronavirus. Este vorba despre 45 de medici, 77 asistenţi medicali, 24 infirmiere, 10 îngrijitoare şi personal auxiliar 44.

În 25 martie, Nelu Tătaru, care era secretar de stat în MInisterul Sănătăţii, a propus suspendarea contractului pentru managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Râmbu, iar şeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost de acord. La momentul acela, 80 de cadre medicale erau confirmate cu coronavirus. 

Klaus Iohannis a retras, ieri, decorația pe care o primise spitalul - Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Cavaler

Președintele Klaus Iohannis a retras, miercuri, Ordinul "Meritul Sanitar" în grad de Cavaler oferită Spitalului Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava, în urma gravelor deficiențe în activitate constatate în perioada stării de urgență provocate de pandemia de COVID-19.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net