Codruța Kovesi, aşteptată cu flori la audierile de la Parchet

6-actu-foto-inquam-photos-octav-ganea-4.jpg

Kovesi a plecat de la Parchet direct la aeroport, pentru a ajunge la audierile de la Bruxelles

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost vineri la Parchetul General, pentru a fi audiată la Secţia privind infracţiunile în justiţie, în urma plângerii depuse de Sebastian Ghiţă, scrie news.ro.

Fosta șefă a DNA este suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Kovesi a fost primită cu flori la intrarea la Parchet. Mai multe persoane au scandat “Codruţa, nu uita, noi suntem de partea ta!” și “PSD, ciuma roşie!”. După audieri, Kovesi a spus că a cerut recuzarea procurorului de caz şi a procurorului şef de secţie, că nu a comis niciodată fapte penale şi că e de părere că acest demers îi va afecta candidatura pentru Parchetul European.

Cererea formulată de Laura Codruţa Kovesi de recuzare a procurorului Adina Florea a şi fost respinsă vineri, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro. Kovesi a formulat şi o cerere de recuzare a lui Gheorghe Stan, însă potrivit Codului de Procedură Penală, respectiva cerere ar fi inadmisibilă.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1