Circ PSD la TV. Aurelian Bădulescu: „Îți pun ciorba în cap!” Codrin Ștefănescu: „Nu fi nesimțit!”

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, şi Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, au avut un schimb violent de replici vineri seara la RTV. Motivul: Liviu Dragnea încearcă să o lase pe Gabriela Firea fără majoritate în Consiliul General al Capitalei. Codrin Ştefănescu este unul dintre oamenii fideli lui Dragnea, în timp ce Bădulescu este apropiat de Gabriela Firea.

Disputa dintre Codrin Ştefănescu şi Aurelian Bădulescu a venit la scurt timp după ce Gabriela Firea a susţinut că la sediul central al PSD se pune la cale ”un plan de sabotare” a sa ca primar general. Firea i-a cerut liderului Liviu Dragnea să-l retragă în „cazarmă” pe Codrin Ştefănescu, cel care încearcă să-i întoarcă pe consilierii generali PSD împotriva primaruluI Capitalei, conform adevarul.ro
 

Aurelian Bădulescu: Du-te, bă, şi bea un pahar de vin! De la băutură faci aşa.

Codrin Ştefănescu: Doamna Andronescu va fi, cât de curând, şefa PSD Bucureşti, iar domnul Bădulescu va fi outsider, pentru că eu voi propune excluderea lui. Locul lui va fi luat de un consilier care merită. 

 

Aurelian Bădulescu: Dacă vă supăraţi foarte tare, nu e foarte bine.

Codrin Ştefănescu: Eu voi propune excluderea acestui om din PSD. Voi propune ca doamna Ecaterina Andronescu să fie şefa PSD Bucureşti. Nu fi nesimţit! 

 

Aurelian Bădulescu: Taci din gură, lasă-mă să vorbesc! M-am dus după el la restaurant şi a fugit cu ciorba după el.

Codrin Ştefănescu: Din ce pălărie te-am scos? Se poartă ca un golan.

 

Aurelian Bădulescu: Are aerul ăsta de superioritate, nu îl recomandă nimic. Eşti o trompetă, face bătături de la cât vorbeşte.

Codrin Stefanescu: Propun excluderea lui Bădulescu din PSD!

 

Aurelian Badulescu: Nu degeaba v-am făcut trompetă! Opriti-va sa pot sa termin de vorbit!

Codrin Stefanescu: Nu iti permit! Nu fi nesimtit! Nu te-ai născut viceprimar.

 

Aurelian Badulescu: Taci si lasa-ma sa vorbesc. Imbarligi pe toata lumea! L-am cautat astazi! M-am dus dupa el la restaurant si a fugit. Asta stie el sa faca! Am vrut sa ma duc si sa ii zic: iti pun ciorba in cap, smechere care esti! A fugit pe acolo cu servetelul la gat!

Codrin Stefanescu: Uitati-va ce limbaj are… Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poti sa reprezinti tu Bucurestiul, bai? Din ce palarie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD!

 

Loading...

Citește și

  • alice constantinica, sexy, costum de baie, plaja

    Codrin Ștefănescu are 49 de ani și o inimă tare zburdalnică. Iubește cu patimă, dar îi trece repede, astfel că în decursul vieții lui a tot schimbat partenerele. Pe ultima a luat-o de soție după ce i-a dăruit un fiu. Click! îți arată ce soție sexy are Codrin Ștefănescu!

  • Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a mărturisit faptul că rezultatul referendumului pentru familie 2018 este un eşec al românilor şi al României. Cu toate acestea, el a putut observa faptul că au mers foarte mulți români la vot, referindu-se chiar la un număr «gigant» de voturi.

  • Data de 10 septembrie a fost una emoţionantă pentru copii şi părinţii care i-au condus pe micuţi în sălile de clasă. Clopoţelul a sunat, iar elevii, cu mic cu mare s-au întors la şcoală. Printre părinţii care au imortalizat momentul s-au numărat primarul general Gabriela Vrânceanu Firea şi soţul acesteia, Florentin Pandele.

  • Absenţa Gabrielei Firea de la nunta fiului lui Liviu Dragnea a ridicat numeroase semne de întrebare şi a strânit discuţii, mai ales că primarul Capitalei e un membru important al PSD. Firea a declarat că a luat decizia de a nu merge la nunta lui Valentin pentru că nu şi-a dorit să fie ipocrită şi să se prefacă că relaţia ei cu Dragnea e una perfectă de dragul aparenţelor.