Circ PSD la TV. Aurelian Bădulescu: „Îți pun ciorba în cap!” Codrin Ștefănescu: „Nu fi nesimțit!”

Ultima actualizare:
image

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, şi Aurelian Bădulescu, viceprimarul PSD al Capitalei, au avut un schimb violent de replici vineri seara la RTV. Motivul: Liviu Dragnea încearcă să o lase pe Gabriela Firea fără majoritate în Consiliul General al Capitalei. Codrin Ştefănescu este unul dintre oamenii fideli lui Dragnea, în timp ce Bădulescu este apropiat de Gabriela Firea.

Disputa dintre Codrin Ştefănescu şi Aurelian Bădulescu a venit la scurt timp după ce Gabriela Firea a susţinut că la sediul central al PSD se pune la cale ”un plan de sabotare” a sa ca primar general. Firea i-a cerut liderului Liviu Dragnea să-l retragă în „cazarmă” pe Codrin Ştefănescu, cel care încearcă să-i întoarcă pe consilierii generali PSD împotriva primaruluI Capitalei, conform adevarul.ro.  

Aurelian Bădulescu: Du-te, bă, şi bea un pahar de vin! De la băutură faci aşa.

Codrin Ştefănescu: Doamna Andronescu va fi, cât de curând, şefa PSD Bucureşti, iar domnul Bădulescu va fi outsider, pentru că eu voi propune excluderea lui. Locul lui va fi luat de un consilier care merită. 

Aurelian Bădulescu: Dacă vă supăraţi foarte tare, nu e foarte bine.

Codrin Ştefănescu: Eu voi propune excluderea acestui om din PSD. Voi propune ca doamna Ecaterina Andronescu să fie şefa PSD Bucureşti. Nu fi nesimţit! 

Aurelian Bădulescu: Taci din gură, lasă-mă să vorbesc! M-am dus după el la restaurant şi a fugit cu ciorba după el.

Codrin Ştefănescu: Din ce pălărie te-am scos? Se poartă ca un golan.

Aurelian Bădulescu: Are aerul ăsta de superioritate, nu îl recomandă nimic. Eşti o trompetă, face bătături de la cât vorbeşte.

Codrin Stefanescu: Propun excluderea lui Bădulescu din PSD!

Aurelian Badulescu: Nu degeaba v-am făcut trompetă! Opriti-va sa pot sa termin de vorbit!

Codrin Stefanescu: Nu iti permit! Nu fi nesimtit! Nu te-ai născut viceprimar.

Aurelian Badulescu: Taci si lasa-ma sa vorbesc. Imbarligi pe toata lumea! L-am cautat astazi! M-am dus dupa el la restaurant si a fugit. Asta stie el sa faca! Am vrut sa ma duc si sa ii zic: iti pun ciorba in cap, smechere care esti! A fugit pe acolo cu servetelul la gat!

Codrin Stefanescu: Uitati-va ce limbaj are… Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poti sa reprezinti tu Bucurestiul, bai? Din ce palarie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD!

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net