Ciprian Napy, ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv pentru 30 de zile

ciprian-napy.png

Ciprian Napy, cel care l-a omorât pe Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Foto: Captură Video

Tânărul care l-a omorât pe interlopul Emi Pian, șeful clanului Duduianu, a fost dus la audieri vineri, 7 august, și ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul care l-a ucis pe şeful Clanului Duduianu a fost reţinut pentru 24 de ore vineri, la capătul a patru ore de audieri la sediul Serviciului Omoruri, ulterior procurorii luând decizia de a-l reține pe acesta pentru 30 de zile în arest preventiv.

Ciprian Napy, ucigașul lui Emi Pian, arestat preventiv pentru 30 de zile

„Astăzi, 7 august, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpate în cauza de omor înregistrată în dimineaţa de 4.08.2020”, se arată într-un comunicat.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde acesta a decedat la scurt timp”, mai arată procurorii în comunicat.

 

Vineri dimineaţă, Richard Gheorghe Emanuel zis și Ciprian Napy a fost adus la audieri de la Spitalul Elias, unde era internat după ce cei din clanul Duduianu l-au bătut. El a fost transportat la spital odată cu Emi Pian în dimineaţa de 4 august. Tânărul de 26 de ani nu are antecedente penale. A comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut, în legitimă aparare spune el.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...