Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. A lipsit Piersic

inmormantarea_lui_vadim_tudor_2.jpg

cine nu a venit la inmormantarea lui vadim tudor
Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Unele vedete au preferat să vină doar la priveghi
Foto: BLITZ

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la 65 de ani, în urma unui infarct. Fondatorul Partidului România Mare a fost condus pe ultimul drum joi, de familie, prieteni, colaboratori apropiați, dar și de oameni obișnuiți care l-au apreciat. Au fost însă și câteva absențe neașteptate din cortegiul funerar. Iată cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor, deși toată lumea se aștepta să-i vadă la căpătâiul tribunului.

Peste 4.000 de oameni l-au aplaudat pe Vadim Tudor pe ultimul drum. Printre aceștia, nume grele ale politicii și showbiz-ului autohton, precum Nicolae Văcăroiu, Cazimir Ionescu, Olguța Vasilescu, Marian Nistor, Miron Cozma sau Irina Loghin. Alte personalități ale scenei publice românești însă au preferat să trimită doar o coroană sau să se afișeze numai la priveghiul de miercuri. Nu există încă o explicație oficială pentru cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor, dar pentru câteva persoane putem intui care a fost motivul.

Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Zăvoranca, Becali și Ionuț Dolănescu, doar la priveghi

Prieteni la cataramă timp de mulți ani, Vadim Tudor și Gigi Becali s-au certat în 2012 și nimic nu i-a mai putut împăca. Moartea fondatorului Partidului România Mare a nivelat însă asperitățile, iar Gigi Becali a găsit resursele sufletești pentru a părticipa la priveghiul de la Biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Nu însă și la înmormântare. În aceeași situație a fost Oana Zăvoranu, cu care tribunul a avut o întreagă istorie de scandaluri televizate. Vedeta a venit la priveghi, dar nu s-a arătat și la înmormântarea de joi. Surprinzător, la fel a făcut și Ionuț Dolănescu, despre care toată lumea știa că a fost în relații foarte bune cu Vadim. Tribunul i-a ținut partea în scandalul cu fratele său, pentru moștenirea lui Ion Dolănescu.

Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Mirabela Dauer și Florin Piersic evită înmormântările

Menționați în toate montajele televiziunilor care au relatat pe larg subiectul, Mirabela Dauer și Florin Piersic au asigurat fundalul sonor, însă au lipsit de la înmormântare. În 1983, Vadim Tudor i-a dat lui Marian Nistor versurile pentru piesa "Mulţumesc, iubită mamă", versuri scrise pentru mama sa care tocmai fusese operată. Deşi tribunul  îşi dorea ca melodia să fie cântată de Corina Chiriac, Marian Nistor i-a dat-o Mirabelei Dauer. Rezultatul l-a mulţumit enorm pe fostul senator. Mai mult, mama lui a fost profund impresionată de melodie şi a plâns când a auzit-o. cei care s-au întrebat cine a lipsit de la înmormântarea lui Vadim Tudor au constat cu surprindere prezența pe listă a celor doi. Despre Mirabela și Florin se știe însă că evită înmormântările din principiu.

Cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Isărescu și Președinția au trimis coroane

Fost senator, fost europarlamentar, candidat de cinci ori la președinția României, Vadim Tudor a jucat un rol important pe scena politică românească. Și totuși, Senatul a refuzat depunerea sicriului cu trupul neînsuflețit al fondatorului Partidului România Mare în holul Parlamentului. Nici la înmormântare nu s-au înghesuit liderii politici. Printre coroane a putut fi observată însă una din partea Administrației Prezidențiale, dar și una din partea lui Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale, autor, de altfel, și al unui elogiu post mortem îndelung criticat.

Loading...

Citește și

  • inmormantarea lui vadim tudor

    Înmormântarea lui Vadim Tudor are loc joi (17 septembrie), la Cimitirul Ghencea Civil. Slujba va fi oficiată de 16 preoți, unul dintre ei fiind chiar nașul său de cununie. La ceremonie se vor recita de poezii și discursuri. Sunt așteptați foarte mulți oameni la înmormântarea lui Vadim Tudor, având în vedere că la priveghi a fost o coadă formată din sute de oameni. „Tribunul" s-a stins din viață luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani.

  • Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, a fost şi unul dintre cei mai prolifici poeţi din România. Mai mult, pentru versurile lui au fost compuse şi melodii, iar cea mai cunoscută piesă este "Mulţumesc, iubită mamă", cântată de Mirabela Dauer.

  • corneliu vadim tudor a murit

    Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. Lacrimile familiei la căpătâiul tribunului, durerea prietenilor, tristețea oamenilor obișnuiți care l-au admirat, toate l-au însoțit pe fondatorul Partidului România Mare astăzi pe ultimul drum. Din curtea vilei tribunului dintr-un cartier select al Capitalei, câinii lui Vadim au însoțit cu plânsul lor cortegiul funerar.

  • corneliu vadim tudor a murit

    Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, după ce a fost internat în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Fondatorul Partidului România Mare ajunsese la spital după ce i s-a făcut rău. Starea lui s-a agravat, din păcate, după internare, Vadim a făcut un infarct, iar medicii nu au mai reușit să-l resusciteze. La ora 18.30 a fost constatat decesul. Vestea s- a răspândit repede, iar vecinii au fost primii care au adus flori și au aprins lumânări la poarta casei tribunului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1