Cine este Vasile-Daniel Suciu, noul ministru al Dezvoltării. Ce avere are

Ultima actualizare:

    Deputatul PSD Vasile-Daniel Suciu (39 de ani) este noul ministrul Dezvoltării regionale și vicepremierFOTO: Facebook
Deputatul PSD Vasile-Daniel Suciu (39 de ani) este noul ministrul Dezvoltării regionale și vicepremierFOTO: Facebook

În sfârșit! După ce trei luni fotoliul a fost vacant, Vasile-Daniel Suciu a depus jurământul la Palatul Cotroceni, astăzi, 22 februarie. Deputatul PSD este de astăzi ministrul Dezvoltării regionale și vicepremier. Uite ce avere are!

Vasile-Daniel Suciu a depus jurământul  la Palatul Cotroceni, astăzi, 22 februarie. Deputatul PSD este de astăzi ministrul Dezvoltării regionale și vicepremier. 

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, propus de partid ca vicepremier și ministru al Dezvoltării, a acordat PSD un împrumut în valoarea de 37.000 lei, potrivit declarației sale de avere. Social-democratul de 39 de ani a profesat câțiva ani ca jurnalist, până să se îndrepte spre o carieră politică, scrie hotnews.ro.

Deputatul PSD are și un credit de 223.000 euro la BCR în 2013, care are a avut scadența anul trecut.

Conform sursei citate, Daniel Suciu (39 de ani) deține împreună cu soția sa, Maria Suciu, un teren intravilan în Bistrița, dobândit prin cumpărare, și unul extravilan în Budeu de Jos. Familia Suciu are o casă în Bistrița, cu o suprafață de 147 metri pătrați, cumpărată în 2013. Social-democratul are și 3 autoturisme: un Ford Focus fabricat în 2000, o Dacia Logan fabricat în 2009 și un Volkswagen Passat fabricat în 2007.

Vasile-Daniel Suciu este din Bistrița, căsătorit și are doi copii. Familia Suciu nu are nimic declarat la capitolul bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii sau obiecte de artă.

Daniel Suciu a încasat, ca deputat, un venit anual de 87.324, iar soția sa, Maria Suciu a avut un venit annal încasat de 35.200 de lei de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Vasile-Daniel Suciu, biografia

Vasile-Daniel Suciu a absolvit în 2003 Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, fiind licențiat în Științe Politice și are un master în Management Public, obținut în 2011, la Şcoala de Studii Academice Post Universitare „Ovidiu Şincai” Bucureşti.

Suciu și-a început cariera profesională, în 2007, având până în 2012 funcția de consilier parlamentar. Între ianuarie 2007 - septembrie 2007 a fost Director Cancelaria Prefectului - Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Anterior, februarie 2004-ianuarie 2007, Daniel Suciu a profesat ca jurnalist, fiind șef al departamentului politic la cotidianul „Mesagerul” din Bistrița-Năsăud. În perioada septembrie 2006 - ianuarie 2007 a fost corespondent la Evenimentul Zilei.

De-a lungul timpului, Daniel Suciu a deținut diverse funcții în PSD. Din iunie 2008 este consilier judeţean în CJ Bistriţa-Năsăud. Din iunie 2010 este preşedinte TSD Bistriţa-Năsăud și vicepreşedinte al organizației social-democrate Bistriţa-Năsăud. De asemenea, din martie 2009, până în prezent deține funcția de purtător de cuvânt al PSD Bistriţa-Năsăud.

Suciu este la al doilea mandat de deputat în Parlamentul României, ales ambele dăți pe listele PSD Bistrița-Năsăud.

Sursa: hotnews.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net