Cine este Roxana Mihalache, poreclită „păluga“, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre

radu-mazare-madagascar_0.jpg

Radu Mazăre se pregătește de nunta cu Roxana Mihalache

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui. Dar cine este Roxana Mihalache?

Cine este Roxana Mihalache, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre 

Roxana Mihalache i-a fost aproape lui Radu Mazăre de aproape două decenii. În ciuda faptului că fostul edil era însoţit permanent de tinere oriunde mergea, şi la plajă, dar şi la votare, Roxana Mihalache i-a fost tot timpul alături. Roxana Mihalache este designerul Casei de Modă Paluggio care a creat costumele pe care Radu Mazăre le purta în serile de carnaval: fie că era vorba de Cezar, Ştefan cel Mare sau Ramses.

Numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Pallugio“ a fost numită după porecla „păluga“, cu care o alinta Radu Mazăre pe iubita sa, datorită înălţimii sale. Pentru colecţia Shaka, după numele unui fost rege zulu, prezentată pe scena FashionTV din Piaţeta Cazino Mamaia, Roxana Mihalache a realizat toate piesele din bumbac pictat manual, adus din Nigeria. Pentru a-i crea iubitului ţinute extravagante şi cât mai autentice, Roxana a mers până în Africa, unde s-a documentat.

Roxana Mihalache și Radu Mazăre fac nunta în închisoare

A rămas fascinată de tradiţiile şi de oamenii Continentului Negru. Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunţat Mihai, fratele fostului primar al Constanţei, potrivit adevărul.ro.

627x0.png

Roxana, iubita lui Radu Mazăre, cea cu care urmează să facă nunta
Foto Booking/Tripadvisor/Facebook

 
Loading...

Citește și

  • radu mazare

    Radu Mazăre îşi face cel mai frumos cadou de ziua lui. Luna viitoare, fostul primar al Constanţei renunţă la burlăcie, chiar în închisoare. Fostul edil şi-a cerut iubita de soţie prin telefon şi urmează să se însoare la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat. Aceasta este prima nuntă care se va face în spatele gratiilor la Rahova.

  • Radu Mazare condamnat deja la 9 ani de inchisoare mai are de infruntat alte doua condamnari si inca doua dosare penale

    Situația juridică a lui Radu Mazăre nu este deloc de invidiat. Extrădat din Madagascar și încarcerat la Penitenciarul Rahova pentru sentința definitivă de 9 ani închisoare pe care a primit-o în dosarul retrocedărilor de terenuri din centrul municipiului Constanța și stațiunea Mamaia, fostul primar al orașului de la malul mării mai are „pe rol” câteva dosare grele, dar și încă două condamnări ce nu sunt, însă, definitive.