Cine este preotul prins că întreţinea relaţii sexuale cu un minor

Ultima actualizare:

    Preotul Ene Marin (64 de ani), slujitor la biserica Fotăcheşti din oraşul Videlefoto: Adevarul
Preotul Ene Marin (64 de ani), slujitor la biserica Fotăcheşti din oraşul Videlefoto: Adevarul

Judecătorii au decis ca preotul ortodox să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un tânăr de 16 ani.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a preotului Ene Marin, scrie Adevarul.ro. Acesta ceruse să fie arestat la domiciliu, însă judecătorii au respins cererea. Preotul Ene Marin (64 de ani), slujitor la biserica Fotăcheşti din oraşul Videle - Episcopia Alexandriei şi Teleormanului, a fost prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor de 16 ani, într-o locuinţă din Sectorul 3 al Capitalei. Minorul făcea parte dintr-un centru de plasament şi ar fi fost luat în mod frecvent de către acest bărbat şi ademenit cu bani, pentru a întreţine raporturi intime cu el, spun anchetatorii.

Implicat într-un dosar de şantaj

Numele preotului Marin Ene apare şi într-un caz de şantaj, pe care poliţiştii l-au instrumentat la începutul acestui an. Slujitorul Domnului a fost şantajat de mai mulţi tineri cu imagini compromiţătoare. În schimbul a 300.000 de lei, aceştia au promis că nu le vor face publice, pe internet. Preotul Ene a fost filmat în aceste ipostaze pe litoral, unde a călătorit împreună cu unul dintre suspecţi. Preotul apărea dezbrăcat alături de mai multe persoane. În perioada septembrie-decembrie 2020, suspecţii au primit de la preot 300.000 de lei pentru a nu publica acele imagini. Doar că aceştia au continuat să ceară bani, iar Marin Ene a sesizat Poliţia.

Citește pe adevarul.ro reacția Patriarhiei Române

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net