Cine este noul ministru al Justiției. Ana Birchall este multimilionară în dolari

Ultima actualizare:

    Ana Birchall  este noul ministru de justiție. Are 45 de ani, cinci case și este multimilionară în dolariFOTO: anabirchall.ro
Ana Birchall este noul ministru de justiție. Are 45 de ani, cinci case și este multimilionară în dolariFOTO: anabirchall.ro

Ana Birchall a depus jurământul și acum este ministru de justiție, după ce a fost interimar. Are 45 de ani, cinci case și este multimilionară în dolari. Uite cine este Ana Birchall și ce avere are! Poze inedite.

Ana Birchall este noul ministru de justiție, după plecarea lui Tudorel Toader din funcție. Este o femeie tânără (45 de ani) și frumoasă, pare delicată și sofisticată. Este avocat de profesie, membru al Baroului București, dar are și un doctorat în Drept la celebra universitate americană Yale.

Ana Birchall, biografie

  • Ana Birchall s-a născut pe 30 august 1973, la Mizil (județul Prahova) și a copilărit în comuna Fulga din același județ. ”Am 45 de ani, sunt căsătorită cu Martyn din noiembrie 1998 şi împreună avem o minunăţie de băiat de 17 ani, Andruţu. Am copilărit în comuna Fulga de Jos, judeţul Prahova într-o familie simplă, de ţărani, dar care mi-au dat cea mai frumoasă zestre pe care un părinte o poate da copilului său: o educaţie având la bază o scară a valorilor pe care vreau să o transmit şi eu copilului meu.”, scrie Ana Birchall pe blogul său.
  • Noul ministru de justiție este licențiat în Științe Juridice, șefă de an. ”Am avut şansa de a fi primul român admis simultan la cursurile de masterat în drept la mai multe Universităţi precum Yale, Harvard, Oxford, Cambridge şi New York University.
  • ”Am ales să urmez cursurile de masterat (LL.M) în drept la Yale Law School din S.U.A. După absolvirea masteratului în drept (cu note echivalentul Magna Cum Laude în cursuri precum Dreptul Internaţional şi Dreptul Falimentului, Reorganizare Financiar – Bancară şi Comercială) am continuat studiile în cadrul Yale Law School, urmând cursurile de doctorat (J.S.D.). Tema lucrării de doctorat a fost “Dreptul falimentului aplicat sistemelor bancare din ţările Central şi Est Europene”- o analiză comparativă a dreptului falimentului aplicabil sistemului bancar din SUA, Marea Britanie, Franţa, Germania, România, Ungaria, Polonia şi Cehia.
  • În 2003, Ana Birchall a decis să revină în țară și să intre în politică.
  • În decembrie 2012 a fost aleasă deputat PSD în Colegiul uninominal nr. 5 Vaslui, iar în decembrie 2016 a câștigat un al doilea mandat de deputat PSD în județul Vaslui.
  • ”Mă mândresc cu faptul că sunt o luptătoare şi nu voi abandona niciodată ţelul pentru care m-am întors acasă: acela de a promova o altfel de politică, o politică decentă, occidentală, bazată pe proiecte şi programe”, a scris Ana Birchall pe blogul ei.

Ana Birchall, familia

Noul ministru de justiție este căsătorită cu Martyn, un bancher englez pe care l-a cunoscut în America în 1997.

Martyn Birchall (62 de ani) este mai în vârstă cu 17 ani decât soția sa, iar împreună au un fiu alintat Andruțu (17 ani).

Ana Birchall, averea

Potrivit declației de avere, Ana Birchall este foarte bogată. Are cinci case: una în New York (180 mp), una în New Haven, din statul Connecticut, SUA (250 mp), două în Capitală și una în localitatea Dorna Arni, județul Suceava (240 mp).

Noul ministru de justiție are bijuterii în valoare de circa 46.000 de euro și un lingou din aur. Are bani (dolari, euro și lei) în 13 conturi cu circa 230.000 de dolari și investiții financiare în valoare estimată la 23 de milioane de dolari.

Citește și

Eugen Teodorovici este dator pe viaţă. Ce sume uriașe a împrumutat

Ecaterina Andronescu împlineşte 71 de ani. Ne-a spus de ce nu îşi arată vârsta

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net