Cine era tânărul care s-a aruncat în gol de la etajul 4 al unui cămin din Capitală

Ultima actualizare:

    Foto Facebook observatornews
Foto Facebook observatornews

Tânărul de 23 de ani care s-a sinucis, vineri, aruncându-se în gol de pe acoperişul unei clădiri de patru etaje din Capitală era un fost student în anul I, era un cunoscut consumator de droguri şi se afla în sevraj în timpul negocierilor cu salvatorii.

Starea de sevraj nu l-a împiedicat pe tânăr să blocheze fereastra de acces în momentul în care poliţiştii au încercat să-l salveze. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind excusă ipoteza alunecării, potrivit ObservatorNews.ro.  

Tânărul ar fi fost abandonat de părinţi şi a locuit până la 14 ani într-un sat din apropierea Bucureştiului, după care s-a mutat în Bucureşti în zona Floreasca. Apropiaţii susţin că a lucrat ca recepţioner şi a început să consume droguri în primul an de facultate.  

Din primele informaţii se pare că bărbatul ar fi suferit din cauză că ar fi fost părăsit de iubită. Era cunoscut ca un consumator de droguri, conform informaţiilor venite pe Fii Observator, şi iubita lui a fost cea care l-a făcut să renunţe la prostul obicei. Asta până când aceasta s-a despărţit de el, la începutul acestui an. Alexandru ar fi acuzat-o că se comportă ca un robot care vrea să îi spele creierul.

Tânărul a crescut într-o familie adoptivă şi în satul copiilor

Alexandru avea 22 de ani, iar până la 14 ani a trăit cu o mamă adoptivă, la care a fost ajuns printr-un centru de plasament. Între 14 şi 18 ani a fost preluat de organizaţia neguvernamentală SOS Satele Copiilor şi a locuit în îngrijirea acestora. A absolvit liceul şi a mers un an la ASE, însă a renunţat după ce a picat un examen.

În timpul celor aproximativ două ore de negocieri, tânărul nu a avut revendicări. El locuia în căminul pe acoperişul căruia s-a aruncat, iar ultimul loc de muncă era ca recepţioner la o sală de fitness într-un mall din Sectorul 2. Iubita lui a venit la fața locului, pentru a încerca să-l convingă să renunțe, însă tânărul a refuzat orice dialog şi în cele din urmă a sărit în gol de pe acoperişul căminului pentru studenţi, sub ochii salvatorilor și ai martorilor.

Paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, în încercarea de a-i salva viața. Tânărul a fost intubat, dar nu a mai putut fi resuscitat şi a fost declarat decesul. Momentul în care tânărul din București s-a aruncat în gol de pe acoperiş

Tânărul de 22 de ani din București s-a aruncat în gol de pe acoperişul unei clădiri cu patru etaje, în urma unei decepții în dragoste. Atenție, informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional.

Timp de trei ore tânărul a stat pe acoperişul imobilului. Nu a avut nicio o revedicare ș, cel puțin nu una de ordin material, deşi negociatorii au discutat cu el zeci de minute. La fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție, inclusiv cu o autospecială tip "punct de comandă", pentru a-l determina să coboare jos în siguranță.

În apropiere de tânăr se poziționaseră și cei de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS), care au așteptat momentul oportun pentru a acționa. A fost însă prea târziu.

Tânărul nu s-a îndepărtat nicio clipă de acoperișul clădirii, ci s-a tot plimbat agitat, asta în timp ce negociatorii, printre care si un psiholog, încercau să stabilească o cale de comunicare.

Respectiva clădire este un cămin privat, în care locuiesc mai mulți studenți. Întreaga zona a fost împânzită de pompieri, polițiști și ambulanțieri. Circulația în zonă a fost blocată pe timpul intervenţiei.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net