Cine era tânărul afacerist mort în Cluj, în urma unui salt cu paraşuta

Ultima actualizare:

    Vlad Lupaş avea 27 de ani şi era căsătorit  FOTO: Linkedin Vlad Lupaş
Vlad Lupaş avea 27 de ani şi era căsătorit FOTO: Linkedin Vlad Lupaş

Un paraşutist în vârstă de 27 de ani a murit, sâmbătă, pe aerodromul Luncani din judeţul Cluj, după ce paraşuta nu i s-a deschis în timpul unui salt din avion. Bărbatul sărise de la o înălţime de aproximativ 3.000 de metri.

Tânărul mort este Vlad Lupaş, unul dintre patronii lanţului de restaurante Salad Box. Acesta era director comercial la Salad Box de aproape 4 ani.Vlad Lupaş avea doi copii, iar soţia lui, şi ea paraşutist amator, este însărcinată cu al treilea. Prieteni apropiaţi ai lui Vlad Lupaş sunt în stare de şoc. Nu le vine să creadă că s-a petrecut o astfel de nenorocire.

Vlad făcea paraşutism din 2010, avea circa 400 de salturi la activ şi era unul dintre cei mai buni paraşutişti de la Clubul Sportiv SkyDive Transilvania.

Directorul general al clubului, Doru Baciu, a declarat, pentru ”Adevărul”, că este vorba de un ”incident ce a dus la un accident”: ”I s-a deschis accidental paraşuta de rezervă şi l-a scos din avion”.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul paraşutistului mort

Poliţia Cluj a deschis, sâmbătă după-amiază, un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul tânărului care a murit după ce a căzut cu paraşuta de la aproximativ 3.000 de metri altitudine, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Cluj, Daniel Graur, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net