Cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Linia feroviară București-Constanța, blocată

Tren-deraiat.jpeg

Tren marfar deraiat
Cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în apropierea gării din Fetești
Foto: captură Digi24

Cinci vagoane ale unui marfar au deraiat în după-amiaza zilei de miercuri, 21 iulie, la intrarea în gara din Fetești. Linia feroviară între București și Constanța este blocată.

Cinci din cele 40 de vagoane ale trenului de marfă au deraiat și au blocat ambele sensuri. Totodată, ambele fire de circulație au fost avariate. Se caută variante alternative pentru ca circulația trenurilor să nu fie afectată, anunță Digi24.

Trenul IR 1945, care circulă dinspre Mangalia spre Capitală va trece prin Țăndărei, evitând astfel blocajul din zona Fetești.

“Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată la intrare în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului ROFERSPED. Precizăm faptul că, pentru menţinerea şi asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe Magistrala Bucureşti - Constanţa, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru trenurile aflate pe traseu, astfel încât să menţinem operaţional traficul feroviar spre şi dinspre Litoral. Totodată, vă informăm că, reprezentanţii CFR SA au trimis în teren echipele de intervenţie pentru stabilirea soluţiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei aşteaptă evaluarea pagubelor şi estimarea duratei lucrărilor”, precizează CFR într-un comunicat de presă.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1