Cheia de rezervă de la maşina afaceristului asasinat la Arad, de negăsit! Apropiații spun că o ținea mereu în același loc

Ultima actualizare:

    Pompierii au găsit cadavrul omului de afaceri Ioan Crișan în automobilul distrus de forța deflagrațieiFoto: aradon.ro
Pompierii au găsit cadavrul omului de afaceri Ioan Crișan în automobilul distrus de forța deflagrațieiFoto: aradon.ro

Amantă, datorii, bani negri. Noi amănunte şocante apar despre omul de afaceri arădean Ioan Crişan, ucis sâmbătă după explozia unei bombe plasate în maşina sa. Cei trei oameni alături de care şi-a petrecut ultimele 10 minute din viaţă au fost audiaţi. A fost prins şi şoferul TIR-ului cu ţigări de contrabandă, afacere în care, potrivit presei locale, ar fi fost implicat şi Crişan.

10 minute. Atât a stat sâmbătă Ioan Crişan la snack-bar-ul din Arad unde îşi bea, de obicei, cafeaua. Omul de afaceri a vorbit cu ospătarul, cu administratorul şi cu un prieten căruia urma să-i vândă peşte şi pe care-l chemase special ca să stabilească ultimele amănunte ale tranzacţiei. Toţi trei au fost anchetaţi ore în şir, fiind întrebaţi dacă au observat în cafenea pe cineva necunoscut sau dacă o astfel de persoană s-a interesat de programul lui Crişan.  Ca întotdeauna, în astfel de anchete se descoperă secrete. Deşi omul de afaceri poza într-un familist convins s-a descoperit că ar fi dus o viaţă dublă. De aproximativ 10 ani, el ar fi avut o relaţie cu o subalternă, directoarea uneia dintre firme. Potrivit antena3.ro, femeia se numeşte Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani, şi e consilier local în comuna Iratosu, dar care ocupă şi funcţia de director executiv la o firmă a lui Ioan Crişan. Mai mult, potrivit unor surse din anchetă, proprietarul maşinii cu care circula omul de afaceri era, în acte, sora Aurorei. Poliţiştii încearcă să afle de ce Ioan Crişan n-a reclamat că acum 10 ani i s-a dat foc la casă sau de ce n-a depus plângere pentru spargerea de acum doi ani, când i-a fost furat un seif cu 100.000 de euro.  


    Pompierii au găsit cadavrul omului de afaceri Ioan Crișan în automobilul distrus de forța deflagrațieiCaptură Prima TV
Pompierii au găsit cadavrul omului de afaceri Ioan Crișan în automobilul distrus de forța deflagrațieiCaptură Prima TV

Anchetatorii sunt convinşi că bomba a fost pusă în perioada 14-24 mai, timp în care vehiculul Mercedes a stat într-o hală care-i aparţinea omului de afaceri. Explozibilul se pare că a fost procurat din România, atâta vreme cât Lucian Bode, ministrul de Interne, a ordonat marţi un control al tuturor firmelor cu un astfel de domeniu de activitate. De asemenea, echipe mixte de ofiţeri criminalişti de la Arad şi Bucureşti au controlat marţi şi miercuri toate firmele şi imobilele lui Crişan. Deocamdată, un singur lucru a atras atenţia. Din biroul lui Crişan de la crescătoria de peşte lipseşte cheia de rezervă a maşinii. Potrivit apropiaţilor, cheia stătea întotdeauna într-un anumit loc. Ieri a fost prins şi şoferul camionului cu ţigări de contrabandă, marfă confiscată luni. Acesta era anchetat aseară pentru a se stabili ale cui erau cele peste 600 de baxuri de ţigări de contrabandă, transportate cu un camion înmatriculat în Gorj. Potrivit aradon.ro, bomba pusă în maşina omului de afaceri ar putea avea o legătură cu ţigările de contrabandă. 

Femeie carbonizată într-un vehicul 

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost găsit marţi într-un autoturism incendiat, aflat în curtea unei locuinţe din comuna braşoveană Tărlungeni, relatează adevarul.ro. Pompierii au făcut descoperirea după ce au fost alertaţi pentru a stinge flăcările. Victima a fost identificată, are 28 de ani și este cunoscută cu probleme psihice. În interiorul vehiculului s-ar fi aflat mai multe butelii cu gaz, cumpărate de femeie în aceeași zi. Primele cercetări arată că ar fi vorba despre o sinucidere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net