Cele mai tari concerte ale anului 2019

Ultima actualizare:

    Ed Sheeran anunţă un super concert în vară, pe Arena NaţionalăFoto: Guliver/ GettyImages
Ed Sheeran anunţă un super concert în vară, pe Arena NaţionalăFoto: Guliver/ GettyImages

Pregăteşte-te de distracţie! Anul 2019 va fi unul plin de muzică bună, de toate genurile. Nume mari, precum Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran, Tom Jones, Sarah Brightman, Andre Rieu vin să cânte în România. Biletele s-au pus în vânzare, iar unele deja s-au epuizat. Iată când şi unde au loc evenimentele!

4-7 aprilie - André Rieu ţine 4 concerte consecutive

Celebrul violonist André Rieu îşi programase 3 concerte la BT Arena din Cluj-Napoca, în zilele de 4, 5 şi 6 aprilie. Cererea de bilete a înregistrat un record şi s-au epuizat rapid, astfel că artistul s-a lăsat convins să onoreze un al patrulea concert în aceeaşi locaţie, pe 7 aprilie. “Regele valsului” urcă pe scenă alături de Johan Strauss Orchestra şi îi va încânta pe toţi cei prezenţi cu un spectacol excepţional, cuprins în cadrul tunerului mondial 2019. Preţul biletelor porneşte de la 200 de lei şi ajunge până la 680 de lei.

6 mai - Lenny Kravitz, concert de zile mari la Cluj-Napoca

Celebrul cântăreţ de muzică rock Lenny Kravitz va concerta la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 6 mai, iar show-ul face parte din turneul de promovare a noului său album, “Raise Vibration”, un mix de genuri muzicale, precum rock ‘n’ roll, funk, blues şi soul. Artistul a mai fost în România în 2008, când a cântat la Bucureşti. Biletele pentru concertul de la Cluj au preţuri cuprinse între 275 şi 545 de lei. 

27 iunie - Disturbed, pentru prima dată în România

Trupa americană de heavy metal Disturbed va concerta în premieră în România la data de 27 iunie. Cu 7 albume la activ, din care 5 au debutat pe prima poziţie în Billboard 200, formaţia a strâns până acum 25 de Discuri de Platină şi 13 Discuri de Aur. Spectacolul va avea loc la Arenele Romane, iar preţurile pornesc de la 129 de lei în presale până la 270 de lei VIP la intrare.

31 mai-2 iunie - Timișoara va fi gazda celei mai mari discoteci din Europa - Diskoteka Festival!

5 scene, 3 zile de concerte pe stadion, peste 50 de artiști. Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara și va reuni peste 50 de artiști, printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Pe parcursul celor 3 zile de festival (31 mai, 1 și 2 iunie), vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor ’80 și ’90 vor transforma Stadionul ”Dan Păltinișanu” în cea mai mare discotecă în aer liber printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe 5 scene. Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.

Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri și cele mai delicioase food truck-uri. Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae, Diskoteka Festival va fi fără doar și poate cea mai grandioasă manifestare muzicală din vestul țării, manifestare de anvergură ce se alătură celor mai mari evenimente muzicale din Europa în 2019.

Până pe 10 ianuarie, există o campanie de reduceri de 50% pentru abonamentele la festival. Zona 1- 600 lei/3 zile, iar Zona 2, 300 lei/3 zile. Biletele se pot achiziționa de pe site-urile www.bilete.ro și www.diskoteca.ro.

1 iulie - Whitesnake este în turneu mondial

Şi legenda rock-ului clasic, Whitesnake, revine în Româna pentru un concert live de excepţie care va avea loc pe 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti. Artiştii au decis să includă şi ţara noastră în cadrul turneului lor mondial “Flesh & Blood World Tour”. Biletele s-au pus în vânzare în urmă cu o lună şi au preţuri cuprinse între 139 şi 370 de lei, în funcţie de zona de acces, dar şi de data achiziţionării. 

3 iulie Ed Sheeran încinge atmosfera pe Arena Naţională

Muzicianul britanic Ed Sheeran are programat concert la data de 3 iulie, pe Arena Naţională. Spectacolul face parte din turneul mondial de promovare a albumului “Divide”. Deţinător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, Ed Sheeran este cel mai bine vândut artist al anului 2017, precizează mediafax.ro. Biletele costă 199, 299 sau 399 de lei. 

21 iulie - Bon Jovi cântă în Piaţa Constituţiei

Trupa americană de rock Bon Jovi revine pentru a doua oară în România, la 7 ani de la primul show, şi va cânta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la data de 21 iulie. Concertul promovează cel mai recent album, „This house is not for sale”. Trupa BON JOVI va sosi la Bucuresti în formula: Jon Bon Jovi voce şi chitara, David Bryan clapa, Tico Torres baterie, basistul Hugh McDonald, co-producatorul & co-compozitorul John Shanks, plus chitaristul Phil X, care a fost cooptat în turneul din 2013. „Spectacole uriaşe, zeci de mii de oameni adunaţi, toţi într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil”, a declarat Jon Bon Jovi. Preţul biletelor porneşte de la 230 de lei şi ajunge până la 750 de lei.

22 iulie - The Cure vine la «Rock the City»

În acelaşi loc (Piaţa Constituţiei), o zi mai târziu, este rândul trupei The Cure să urce pe scenă. Trupa britanică va veni pentru prima dată în România şi va cânta în cadrul festivalului „Rock the City”. Alături de ea va concerta şi trupa irlandeză “God is an Astronaut”. În cei peste 40 de ani de activitate muzicală, The Cure are la activ 13 albume de studio, cu vânzări de peste 27 de milioade de copii, numeroase hituri printre care „Friday I’m in love” şi valoroase coloane sonore, fiind una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. Biletele la concertul din Piaţa Constituţiei costă 220, 280 sau 390 de lei. 

14 august - Nu se mai găsesc bilete la Metallica

Metallica revine şi ea la Bucureşti pentru un concert de promovare a noului album, „Worldwired”. Spectacolul are loc la Arena Naţională, la data de 14 august şi deja este sold out. „Mulţumim pentru achiziţionarea biletelor pentru «Turneul Metallica: Worldwired 2019». Fiecare bilet include albumul «Hardwired...To Self-Destruct» în format fizic sau digital în funcţie de opţiunea selectată”, anunţă eventim.ro.

Aşa arată acum afişul festivalului jpeg

21 octombrie - Sarah Brightman cântă la Sala Palatului

Cea mai de succes şi mai bine vândută soprană din lume este într-un turneu mondial ce cuprinde 125 de spectacole pe 5 continente. Bucureştiul este şi el cuprins în acest mare turneu de promovare a albumului HYMN, lansat în noiembrie anul trecut. Artista va cânta pe 21 octombrie la Sala Palatului  şi promite un show incitant de electric, cu stiluri muzicale diferite şi piese de excepţie. Biletele pornesc de la 200 de lei şi ajung la 750 de lei.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net