Cele mai frumoase plaje din România. Află ce locuri nu trebuie să ratezi în această vară! FOTO

Ultima actualizare:
Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Corbu, un loc virgin
Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Corbu, un loc virgin

Zilele fierbinţi de vară se apropie. În caz că, anul acesta, nu vrei să pleci din ţară şi vrei să vizitezi meleagurile româneşti, Click! îţi oferă informaţii utile despre care sunt cele mai frumoase plaje din România.

Te întrebi unde să petreci un sejur de neuitat, într-un loc relaxant, departe de aglomeraţia din marile oraşe? Eşti curios ce locuri virgine din ţară nu trebuie să ratezi? Iată care sunt cele mai frumoase plaje din Romania de care te poţi bucura!

1. Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Corbu

Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Vadu
Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Vadu

Amatorii unei vacanţe pline de momente liniştite pot opta pentru Plaja Corbu, unul dintre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc. În cazul în care vă gândiţi să vă faceţi vacanţa aici, trebuie să ştiţi că aceasta e una dinre cele mai frumoase plaje din România. Plaja este ideală şi pentru turismul de weekend. Situată la nici 100 de kilometri de Tulcea, Plaja Corbu constituie destinaţia ideală pentru finalul unei săptămâni agitate şi aglomerate din oraş.

2. Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Vadu

Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sulina
Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sulina

Cele mai frumoase plaje din România atrag, anual, tot mai mulţi de turişti. Peisajele de vis fac din acestea destinaţia perfectă de vacanţă. La fel se întâmplă şi în cazul Plajei Vidu, care este situată la 10 kilometri de Năvodari, Constanţa. La Vadu nu există structuri de cazare, dar poţi sta foarte bine în Corbu (la numai câţiva kilometri de Vadu). În localitatea Corbu vei putea găsi diverse pensiuni, iar preţurile sunt foarte accesibile: între 50 de lei şi 175 de lei pentru o cameră dublă (în funcţie de confort). De menţionat faptul că, pentru a intra pe una dintre cele două plaje trebuie să îţi achiziţionezi un permis de acces în Deltă, permis care costă 5 lei pe zi (15 lei pe săptămână).

3. Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Portiţa

Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Portiţa
Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Portiţa

Plaja Gura Portiţei este cu adevărat un loc uitat de lume! Şi această zonă constituie une dintre cele mai frumoase plaje din România. Această fâşie îngustă de nisip se întinde pe o porţiune de nici 5 kilometri şi desparte Marea Neagră de Lacul Golovita, Delta Dunării. Dacă vrei să ajungi la Gura Portiţei nu ai foarte multe opţiuni. Fie ajungi pe calea apei, luând vaporul de la Jurilovca, fie închiriezi o şalupă. Până la Jurilovca ajungi cu maşina, iar distanţa este de 92 de kilometri. În acelaşi timp, poţi ajunge şi cu bicicleta sau motocicleta, dar traseul e destul de dificil.

4. Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sulina

Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sfântu Gheorghe
Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sfântu Gheorghe

Una dintre cele mai frumoase plaje din România, Plaja Sulina, este situată la nici 3 km de oraşul Sulina. Poţi ajunge în această zonă doar dacă mergi pe jos 30 de minute sau dacă alegi ca mijloc de transport maşina personală. În această zonă sălbatică, apa este foarte limpede, curată şi nu foarte adâncă. Având în vedere locul în care e situată plaja, nu este de mirare faptul că, în fiecare săptămână, zeci de turişti vin aici în căutarea unui loc special pentru relaxare.

5. Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sfântu Gheorghe


    Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sfântu GheorgheFoto Click!
Cele mai frumoase plaje din România. Plaja Sfântu GheorgheFoto Click!

O altă zonă la fel de apreciată de cei care îşi doresc momente de relaxare este Plaja Sfântu Gheorghe. Situată la 3 km de localitatea Sfântu Gheorghe, Plaja Sfântu Gheoroghe este, la rândul ei, una dintre cele mai frumoase plaje din România, nefiind deloc aglomerată. Asta şi pentu că nu este tocmai uşor să ajungi aici. Însă, merită să încerci aceste locuri virgine, vei avea un sejur de neuitat!

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net