Cel mai nou aquapark din România a costat 6 milioane de euro! Unde este situat și când se deschide

646x404.jpg

Cel mai nou aquapark din România se deschide pe 31 iulie
Foto: adevărul

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

În țara noastră se va inaugura în curând un aquapark la malul Dunării, în care au fost investite în jur de 6 milioane de euro.

Plaja Dunărea, o investiţie de tip aquapark în valoare de circa 6 milioane de euro, realizată de Primăria municipiului Galaţi, se deschide pentru public sâmbătă, 31 iulie 2021.

Suprafaţa aquapark-ului este de patru hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.500 de persoane. Deocamdată, însă, în contextul pandemiei, va fi folosit doar la circa 50% din capacitate.

Cel mai nou aquapark din România

„Este un moment aşteptat de către gălăţeni şi mă bucur că începând de sâmbătă vom deschide Plaja Dunărea. Este locul unde gălăţenii, şi nu numai, îşi vor putea petrece timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut, aici în oraş, unde pe lângă plaja propriu-zisă, vor putea avea acces la bazinul cu valuri, la ansamblul de tobogane, cel mai înalt având 20 de metri înălţime, sau la zona de food court.

De asemenea, copiii se vor putea bucura de un bazin al lor, prevăzut cu tobogane. Sunt sigur că foarte mulţi dintre cei care obişnuiau în trecut să vină la Plaja Dunărea vor regăsi acest loc cu totul şi cu totul schimbat, la standarde moderne”, a declarat Ionuţ Pucheanu.

În vederea redeschiderii au fost făcute îmbunătățiri precum refacerea completă a bazinului cu valuri, construirea unei piscine de relaxare cu tobogan pentru adulţi, amenajarea unei piscine pentru copii dotată cu un ansamblu de tobogane, construirea de tobogane cu aterizare în piscină şi tobogane cu aterizare lentă orizontală.

De asemenea, s-au amenajat trei beach baruri pe plajă şi unul în zona Aqua Park, o zonă de food court cu 11 puncte cu vânzare, o zonă care va fi destinată organizării unor evenimente, dotată cu scenă şi un teren pentru activităţi sportive, vestiare, duşuri etc. Iată care este prețul biletelor și ce de ce dotări mai dispune locația!

Citește continuarea pe Adevărul.ro
 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5