Ce trist! Stela Popescu, pomenită doar de 7 persoane

stela popesc.jpg

stela popescu
Stela Popescu ne-a părăsit la data de 24 noiembrie 2017

A fost o zi tristă, astăzi (13 ianuarie). Pe o vreme rece și vânt nebun, a avut loc pomenirea marei actrițe Stela Popescu, care ne-a părăsit în 24 noiembrie. Au fost la cimitir doar șapte persoane.

Din pricina sărbătorilor, parastasul de 40 de zile de la moartea artistei Stela Popescu a avut loc cu întârziere, în această dimineață (13 ianuarie), de la ora 11.45, la Cimitirul Cernica.

De organizare s-a ocupat fiica adoptivă a marei artiste, Doinița Maximilian.

Din păcate, la slujba de pomenire a fost prezent doar partenerul de scenă al actriței, Alexandru Arșinel, șoferul teatrului, Doinița Maximilian și alte trei persoane.

pomenire stela popescuZoom
Parastasul de 40 de zile de la moatea Stelei Popescu a avut loc astăzi, 13 ianuarie, la Cimitirul Cernica
FOTO: Click!

mormant stela popescuZoom
FOTO: Click!

Au zăbovit circa 20 de minute la mormântul Stelei Popescu, atât cât a durat slujba religioasă. Arșinel a venit îmbrăcat lejer, în pantaloni de trening și a fost nevoit să tragă pe cap gluga jachetei, din cauza frigului și a vântului.

În total, cu preotul care a ținut slujba, au participat la acest moment trist șapte persoane.

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, la 24 noiembrie. Actrița a fost găsită prăbușită în holul casei de către fiica sa, Doinița Maximilian. Stela Popescu a încântat milioane de români, dar a murit singură. A fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni.

loading...
Loading...