Ce tragedie! Bunicii și nepoții au murit în viitură

Ultima actualizare:

    Doi copii, de 4 și 7 ani, au murit înecați împreună cu bunicii lor. Căruța în care se aflau s-a răsturant în pârâul învolburatFOTO: adevarul.ro
Doi copii, de 4 și 7 ani, au murit înecați împreună cu bunicii lor. Căruța în care se aflau s-a răsturant în pârâul învolburatFOTO: adevarul.ro

Ce idee nebună a avut! Un bărbat de 68 de ani, din localitatea Măgurele, județul Tulcea, a plecat marți seară (10 iulie) cu căruța, împreună cu soția sa și cei doi nepoți, de 4 și 7 ani, prin pârâul învolburat. Căruța s-a răsturnat și au pierit toți. Pe bărbat l-au găsit în această dimineață (11 iulie).

O tragedie s-a petrecut în localitatea Măgurele, județul Tulcea. Doi copii, de 4 și 7 ani, au murit înecați împreună cu bunicii lor. Au plecat la drum cu o căruță marți seară (10 iulie) și au vrut să traverseze un pârâu învolburat. Căruța s-a răsturnat și au pierit cu toții în viitură. Un copil și bunica au fost găsiți în timpul nopții, al doilea copil a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 8.00, iar bunicul de 68 de ani a fost depistat în jurul orei 10.00.

Bărbatul luat de o viitură puternică marţi seară(10 iulie) în timp ce traversa cu o cărută un pârâu din judeţul Tulcea a fost găsit decedat miercuri dimineaţă (11 iulie), scrie news.ro. Soţia, de 58 de ani, şi cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de 4 şi 7 ani, au murit după ce au fost luaţi de ape. Căutările au fost oprite în jurul orei 03.30, și au fost reluate în această dimineață (11 iulie).

Potrivit reprezentanţilor ISU Tulcea, bărbatul a fost găsit decedat, la circa 500-600 metri de locul în care s-au răsturnat cu căruţa. Trupul bărbatului era în apă, sub un copac, iar salvatorii au căutat prin cursul pârâului.

Echipele de intervenţie au reuşit să le găsească marţi seară (10 iulie) pe fetiţa de 7 ani şi  pe bunica ei, ambele în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, dar femeia şi copilul nu au putut fi salvaţi.

Băiatul de 4 ani a fost găsit şi el decedat, în noaptea de marţi spre miercuri.

Cod portocaliu de inundaţii pentru trei judeţe

Râuri din trei judeţe - Argeş, Olt şi Teleorman - se află miercuri, până la ora 12.00, sub avertizare cod portocaliu emisă de hidrologi vizând creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de inundaţie.


    În urma inundaţiilor din ultimele 24 de ore au fost afectate 98 de localităţi din 23 de judeţeneFOTO: ISU Vâlcea
În urma inundaţiilor din ultimele 24 de ore au fost afectate 98 de localităţi din 23 de judeţeneFOTO: ISU Vâlcea

Conform hidrologilor, ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte se vor produce în continuare creşteri de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile din bazinele hidrografice Vedea – bazin superior amonte s.h. Văleni, Teleorman – bazin amonte s. h. Tătărăştii de Sus, judeţele Argeş, Olt şi Teleorman.

Aceste bazine hidrologice se află sub avertizare hidrologică pentru fenomene imediate, până la ora 12.00.

Potrivit celui mai recent bilanţ transmis marţi seară de Ministerul Administraţei şi Internelor, autorităţile au intervenit marţi pentru remedierea efectelor ploilor în Capitală şi în 98 de localităţi din 23 de judeţene, pompierii şi jandarmii evacuând apa din 33 de case, 340 de curţi, 94 de subsoluri şi pentru curăţarea a şapte drumuri şi 38 de fântâni.

În urma inundaţiilor din ultimele 24 de ore au fost afectate 98 de localităţi din 23 de judeţene, pompierii şi jandarmii evacuând apa din 33 de case, 340 de curţi, 94 de subsoluri şi pentru curăţarea a şapte drumuri şi 38 de fântâni, conform bilanţului transmis marţi seară de MAI.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net