Ce spune nasul despre tine?

Ultima actualizare:

    Forma nasului reflectă personalitatea
Forma nasului reflectă personalitatea

Ai nasul cârn sau lung, mare sau mic, acvilin, roman sau drept? Ei bine, forma acestuia spune multe despre caracterul unei persoane. Așadar, dacă vrei să știi ce fel de personalitate are un om pe care îl întâlnești pentru prima dată, ar fi bine să-i studiezi, mai întâi, nasul. În acest sens, Click! îți oferă câteva detalii despre fiecare formă a nasului.

Nasul mare

Persoanele cu nas mare au osul nasului puțin mai lat, precum și un vârf și nări mari. Nasul mare e simbolul puterii, al determinării. O persoană cu nas mare are calități de lider, este orgolioasă, are dorința de a lucra pe cont propriu. De asemenea, acestea urăsc să primească ordine și preferă să fie proprii lor șefi.

Nasul mic

Persoanele care au nas mic au osul scurt, îngust și un vârf nici prea rotund, nici prea plat. Excelează în activități de grup, care le pun la bătaie imaginația și spontaneitatea. Uneori sunt nerăbdători și se simt frustrați destul de repede. De aici și până la izbucniri de furie nu mai e decât un pas. Încearcă mereu să îi ajute pe cei din jur, muncesc din greu când le place ceea ce fac și nu îi deranjează să facă activități repetitive.

Nasul lung

Cei cu nas lung au un os vizibil lunguieț. Afaceriști din naștere, cu spirit întreprinzător și o ambiție ieșită din comun, ei se laudă cu instincte bune și reușesc să-i cucerească pe cei din jur prin carismă.

Nasul scurt

Posesorii unui nas scurt sunt loiali. Din păcate, le lipsește determinarea și ambiția și se simt adesea copleșiți de cei mai puternici și mai orgolioși decât ei. Sunt ca niște copii, se bazează mult pe emoții, sunt buni și plini de compasiune, însă sensibilitatea de care dau dovadă le aduce dezavantaje.

Nasul drept sau grecesc

Are nări înguste și o alură foarte nobilă. Posesorii lui sunt considerați de o deșteptăciune ieșită din comun, precum și foarte altruiști. Sunt disciplinați, foarte meticuloși și, datorita organizării de care dau dovadă, tind să aibă succes în viață și carieră.

Nasul cârn

Dorsumul nasului cârn este ușor arcuit în sus. Persoanele carne sunt optimiste, bune și au un caracter de admirat. Iubitori și un adevărat sprijin pentru cei din jur, sunt oameni pe care oricine se poate baza la nevoie.

Nasul roman

Acesta este drept, cu o mică proeminență la rădăcină. Sunt hotărâți și ambițioși cei care au acest tip de conformație. Lideri înnăscuți, ei au personalități puternice și preferă să se gândească intens înainte de a lua o hotărâre. Sunt buni organizatori și nu se sperie de muncă.

Nasul coroiat

Se aseamană cu cei care au nas mare, însă în cazul lor totul e puțin exagerat. Ca să te înțelegi cu o astfel de persoană trebuie să-i arăți că o respecți si că este importanta pentru tine. Oamenii cu această conformație a nasului sunt foarte stricți în ceea ce privește drumul pe care și l-au ales în viață. Nu se lasă influențați de nimeni și nimic și au o voință de fier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net