Ce spune medicul care l-a îngrijit pe Adi Bărar la ATI. Virusul i-a afectat plămânii și alte organe

Ultima actualizare:

    Adi Bărar, fondator al trupei Cargo, a murit la vârsta de 61 de anifoto: Mediafax
Adi Bărar, fondator al trupei Cargo, a murit la vârsta de 61 de anifoto: Mediafax

Chitaristul şi compozitorul Adi Bărar, fondator al trupei rock Cargo, a murit luni, la vârsta de 61 de ani, după o luptă chinuitoare cu Covid-19. Medicul Dorel Săndesc, şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara, a explicat pentru ziarul Adevărul ce s-a întâmplat cu Adi Bărar, internat în 25 februarie.

Adi Bărar a ajuns la Spitalul Judeţean în 25 februarie, infectat cu COVID-19. Deşi a primit cele mai bune tratamente, medicii n-au putut să-i salveze viaţa, iar anunțul decesului a venit azi ca un pumnal în inimile fanilor.

Medicul Dorel Săndesc, şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara, a explicat pentru Adevarul.ro ce s-a întâmplat cu Adi Bărar. „A fost un mare om, o mare personalitate a culturii româneşti, un om reprezentativ pentru comunitatea timişoreană, care a fost răpus de infecţia COVID. Asta l-a răpus pe Adi Bărar. O infecţie severă care i-a afectat într-un procent foarte mare plămânii. Şi apoi, aşa cum se întâmplă în aceste forme grave, au fost afectate pe rând şi alte organe, până când s-a ajuns la acest deznodământ nefericit. În ciuda unui tratament complex, în care s-au făcut tehnici de menţinere a funcţiilor vitale, medicaţie complexă, îngrijiri atente, din păcate bătălia a fost pierdută. Asta ne umple sufletul de durere şi de revoltă, vedem de atâta timp prea multe victime, prea multă suferinţă, determinate şi de prostia şi nebunia umană care a dus la atitudini inadecvate la mulţi oameni şi la acest număr atât de mare de victime“, a declarat Dorel Săndesc.

Citește pe Adevarul.ro mesajul extrem de dur al medicului timișorean

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net