FOTO Ce rochie decoltată a purtat Roxana Mihalache, mireasa lui Radu Mazăre

rochie-de-mireasa-roxana-mihalache.jpg

sotie radu mazare
Roxana a purtat o rochie crem și sandale roșii
foto: Mihai Ionescu

”Este o nuntă simplă”. Asta au spus de la bun început cei din familia lui Radu Mazăre, inclusiv mireasa. Și s-au ținut de cuvânt. Roxana Mihalache a purtat o rochie simplă, albă la care a asortat o pereche de pantofi roșii.

Nu s-a visat niciodată mireasă în pușcărie, dar iată că a trăit să o facă și pe asta. Roxana Mihalache (31 de ani) și-a făcut apariția la Penitenciarul Rahova, în jurul orei 14.30.

roxana-mihalache-astepta-la-penitenciarul-rahova.jpg

Roxana a așteptat pe un hol, alături de prietene, până a reușit să intre în camera unde se ține ceremonia de nuntă
Roxana a așteptat pe un hol, alături de prietene, până a reușit să intre în camera unde se ține ceremonia de nuntă

Purta o rochiță de vară, albă, prinsă în talie cu o curea în nuanțe de alb și roșu, la care a asortat o pereche de pantofi roșii cu toc subțire.

Părul l-a avut prins în coc, iar în loc de coroniță și-a împletit părul în creștetul capului. Și tradiționalul buchet a lipsit, Roxana ținea în mână un plic în care păreau să fie acte.

Părinții miresei lipsesc de la cununia cu Radu Mazăre

A intrat singură în Penitenciarul Rahova, acolo unde o așteptau cunoscuții. Deși, Mihai, fratele lui Radu Mazăre (51 de ani) a spus că la cununie nu se va servi nimic, fotoreporterii Click! au surprins  momentul în care un angajat al unei firme de catering a venit cu niște cutii în care se aflau gustări, prăjituri și sucuri.

sucuri-si-prajituri-pentru-nunta-lui-mazare.jpg

O firmă de catering a pregătit pentru nuntași prăjituri și sucuri
O firmă de catering a pregătit pentru nuntași prăjituri și sucuri

Alături de tinerii însurăței au venit zece persoane, așa cum este regulamentul, printre care frații fostului primar, mama și fiul acestuia. În schimb, de la eveniment lipsesc părinții miresei. Radu Mazăre și soția lui, cu care se cunună civil, dar și religios, pot petrece împreună două zile în camera intimă din închisoare, după cum le permite legislația.

Loading...