Ce pantaloni ciudați avea Tăriceanu! Și-a făcut poză cu Regele Juan Carlos și a râs tot internetul

Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a postat pe Facebook fotografii de la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, într-unele dintre acestea el apărând alături de fostul rege al Spaniei Juan Carlos şi de fotbalistul Zinedine Zidane. El a fost ironizat pentru vestimentaţie şi criticat pentru că nu a participat la manifestările de la Catedrala Mântuirii Neamului.

Călin Popescu Tăriceanu a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de fostul rege al Spaniei Juan Carlos.

"Astăzi la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi am avut prilejul de a mă întâlni cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos", notează Tăriceanu.

Ulterior, el a postat o fotografie împreună cu Zidane, cu menţiunea "Alături de Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid, la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi".

Pe Facebook, Tăriceanu a primit zeci de comentarii ironice la adresa ţinutei - cămaşă, sacou şi pantaloni roşii. "Felicitari pentru ocuparea postului de mascarici regal! Pantalonii de la uniforma vad ca iti vin perfect, deja", i-a scris cineva, în timp ce un alt comentator a afirmat: "Mişto nădragi ţi-ai mai tras, boss. Nu-i bai că stau ca pe gard si au o culoare.. regală".

simeon stalpnicul png

Totodată, mai multe persoane l-au criticat pentru faptul că nu a participat la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului, preferând să meargă la Formula 1. "O să ne amintim la vot d-le Tăriceanu unde aţi fost în ziua când s-a sfinţit altarul Catedralei Mântuirii Neamului", a scris o persoană.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net