Ce noi restricţii vor fi impuse de luni. Se revine la declarația pe propria răspundere!

ludovic-orban.jpg

ludovic orban cu masca de protectie
Premierul Ludovic Orban
foto: Inquam Photos

Premierul României, Ludovic Orban, a explicat joi seară, 5 noiembrie, ce restricţii vor intra în vigoare începând de luni, după ce președintele Iohannis a anunțat câteva dintre acestea în ședința de guvern din aceeași zi. Circulaţia pe timp de noapte va fi limitată, iar magazinele vor fi închise.

„Înseamnă că pe timpul nopţii va fi permisă deplasarea la muncă, din motive medicale, deci practic numai acele deplăsri necesare. Magazinele vor fi închise”, a declarat Ludovic Orban, la Digi24. Premierul a mai precizat că foarte multe cazuri de îmbolnăvire apar din cauza petrecerilor private ce se organizează în spaţii private, iar declarația pe propria răspundere va fi din nou necesară pentru ieșitul din locuință.

Se revine la declarația pe propria răspundere

„Ce nu înţeleg tinerii? Pot duce boala acasă, la părinţi, la bunici şi le poate afecta sănătatea. De la 22, 23 până la 5, 6 dimineaţa. Farmaciile le laşi deschise. Va fi o declaraţie pe proprie răspundere. E posibil să se accepte pe format online, să arăţi telefonul, să nu fie pe hârtie. Amenzile vor fi pentru nerespectarea regulilor. Dacă eşti oprit de poliţie şi nu te încadrezi în situaţiile prevăzute, vei fi amendat", a declarat Ludovic Orban.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1