Ce neinspirat a fost Klaus Iohannis la Iaşi!

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis şi Nicolae Ceauşescu, doi preşedinţi români cu gusturi similare la căciuli
Klaus Iohannis şi Nicolae Ceauşescu, doi preşedinţi români cu gusturi similare la căciuli

Duminică, 24 ianuarie, Klaus Iohannis a sărbătorit alături de câteva mii de oameni, la Iaşi, împlinirea a 157 de ani de la Mica Unire a Principatelor Române. Un detaliu al vestimentaţiei președintelui Iohannis i-a retrezit asistenței amintiri cu... Nicolae Ceaușescu.

În condiţiile unei zile geroase, cu un soare cu dinți, președintele Iohannis a încercat să se protejeze în calea frigului și a purtat o căciulă neagră, semănând izbitor cu cea purtată de Nicolae Ceauşescu, la celebrul discurs din decembrie 1989. A fost un bun prilej pentru ca adversarii politici să speculeze politic vestimentația actualului şef al statului.

Pe o vreme aspră, Klaus Iohannis a sărbătorit Ziua Unirii la Iaşi, alături de 6-7.000 de oameni. A dansat hora, după care s-a îndreptat spre Biserica Trei Ierarhi. În jur de 1.000 de persoane au mers în zona în care se servesc plăcinte şi vin fiert și s-au îmbulzit pentru a prinde un loc în faţă.

Fragment din discursul președintelui Iohannis:

"Dragi români, Ca şi atunci, în acest an, avem de ales. 2016 este un an electoral, urmează perioada în care clasa politică are şansa de a se reconecta la aşteptările cetăţenilor, de a reconstrui încrederea ştirbită în timp şi de a asuma responsabilităţi.  Cred că cetăţenii noştri îşi doresc lucruri simple de la politicieni: să se ţină de cuvânt, să îşi pună puterea şi priceperea în slujba interesului public şi să respecte legile. Partidele au ocazia să probeze că au înţeles aceste lucruri, prin modul de conduită, prin oamenii pe care îi vor propune în competiţiile politice şi prin acţiunile lor din acest an."

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net