Ce mare s-a făcut fetița Elenei Udrea. Iubitul blondei se mândrește cu micuța

bd-1-4col.jpg

Ce mare a crescut fiica Elenei Udrea

Adrian Alexandrov a publicat o serie de imagini cu fiica lui și a Elenei Udrea chiar de Ziua Copilului, și le-a arătat apropiaților cât de mare a crescut Eva Maria.

Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov crește pe zi ce trece, iar bucuria cea mai mare o simt părinții atunci când îi văd dezvoltarea fiicei lor. Eva Maria urmeză  să împlinească un an în scurt timp, iar Elena Udrea și Adrian, iubitul ei, sunt mai fericiți ca niciodată.

eva_maria.jpg

Foto Instagram

Elena Udrea a fost arestată, în Costa Rica, pe 4 octombrie 2018

Din 4 octombrie până pe 24 decembrie 2018, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, şi Alina Bica, fost procuror-şef al DIICOT, au trăit un calvar într-un penitenciar din Costa Rica. În Ajunul Crăciunului, au fost eliberate după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecători formate nelegal.

Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alina Bica are de ispăşit 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului şi trafic de influenţă, într-un alt dosar. „Despărţirea de Eva a fost foarte greu de suportat. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Dumnezeu a făcut o minune. Eu şi Alina Bica am fost ţintele unui abuz în România”, a declarat Elena Udrea.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului trecut, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Loading...

Citește și

  • elena udrea alaturi de amma sau si de adrian alexandrov

    Elena Udrea, fostul ministrul al Transporturilor şi logodnicul său, Adrian Alexandrov, trăiesc o poveste de dragoste împlinită, în ciuda dificultăţilor de ordin legal cu care se confruntă. În pofida faptului că Elena Udrea a primit o pedeapsă de şase ani cu executare în România,c ei doi se bucură de viaţa de familie departe de justiţia din România, în călduroasa Costa Rica. Adrian Alexandrov face naveta România- Costa Rica des pentru a fi alături de logodnica sa şi adesea încarcă fotografii pe paginile reţelelor de socializare pentru a arăta prietenilor virtuali cât de împlinit se simte alături de fostul ministru şi de fiica lor, Eva Maria.

  • elena udrea adrian alexandrov

    Ieri după amiază, Adrian Alexandrov s-a grăbit să decoleze spre Costa Rica. El și logodnica sa, Elena Udrea, se pregătesc să petreacă primul Paște în calitate de părinți, iar acest moment le va aduce mare bucurie în suflet. Nu vor merge la biserică, întrucât fetița lor este nebotezată, dar vor avea o masă îmbelșugată cu bunătăți tradiționale, pentru că mama Elenei se va ocupa de tot.