Ce mândru era Cristian Țopescu de cei trei copii! Fiul cel mic este student la Viena

31589214_1697295040318860_7626505382340329472_n.jpg

Cristian Țopescu alături de copiii lui
Foto Arhivă personală

Cristian Țopescu s-a stins din viață marți, 15 mai, în jurul orelor 16 în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Cristian Țopescu și-a dedicat viața aproape în întregime televiziunii și sportului, dar a avut grijă să lase în urmă o moștenire sufletească, iubirea pentru familia lui.

Comentatorul sportiv a fost căsătorit de mai bine de douăzeci de ani cu Christel Ungar, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. Sebastian Țopescu este cel mai mic copil al lui. S-a născut la București, iar din toamna anului 2017, el a devenit student la Universitatea din Viena.

Ceilalți doi copii ai lui, Cristina și Cristi, sunt din celelalte două căsnicii anterioare. Rodica a fost prima femeie care i-a devenit soție și cu care a avut primul copil, fosta prezentatoare tv Cristina Țopescu. După 11 ani a divorțat de ea și s-a căsătorit cu Rosemarie, care i-a oferit un băiat. Cristi, copilul din a doua căsătorie are la rândul lui doi copii, iar pe unul dintre ei îl cheama Cristian. Comentatorul sportiv a murit chiar de ziua fiului mijlociu, care a împlinit astăzi, 15 mai, vârsta de 42 de ani.

După alți 15 ani de căsnicie, comentatorul sportiv a divorțat și de Rosemarie, iar mai apoi s-a căsătorit cu femeia cu care a trăit până în ultima clipă, Christel Ungar, care era mai tânără cu 29 de ani. Atunci când s-au căsătorit, ea avea vârsta de 32 de ani, pe când el, 61, iar în urma iubirii lor a apărut Sebastian, cel mai mic copil, în vârstă de 20 de ani.

 

Cristian Țopescu vorbea cu multă bucurie despre ultima soție, Christel Ungar. “Ne-am cunoscut mai exact în 1986, la un spectacol cultural artistic care avea loc în orașul Tălmaciu, lângă Sibiu. Eu prezentăm acolo niște momente sportive, iar în program a fost inclus și un moment artistic care mi-a plăcut foarte mult. Cineva a cântat cu vocea, acompaniindu-se la pian, dar eu nu am reușit să văd cine cântă. Însă mi-a plăcut mult. 

După spectacol, la plecarea spre Sibiu, în autocar, împreună cu prietenii mei George Mihăiță și Horațiu Mălăele, care erau și ei în acel spectacol, făceam pariuri legate de cine poate fi persoana care a cântat atât de frumos. Noi ne tot contraziceam când, la un moment dat, o doamnă, care era producătoarea spectacolului, ne-a întrerupt și ne-a spus: Ce vă tot certați? Cine a cântat e acolo, în față, în același autobuz cu voi. Așa am văzut-o prima oară pe Christel, cea care avea să îmi devină soție. Și apoi ne-am cunoscut, ne-am împrietenit și ne-am vazut… din ce în ce mai rar”, povestea Cristian Țopescu pentru Revista Tango.

 

Loading...
 
 

Citește și