Ce mai scoate ANAF la vânzare. De la sute de căruțe la Mercedesuri

carute_confiscate.jpg

Căruțe confiscate
ANAF confiscă orice, vinde tot
Citeste tot despre: 

Depozitele și garajele Agenției Naționale de Administrare Fiscală au ajuns un adevărat bazar, cu bunuri pentru toate gusturile și buzunarele. Aici găsești de la căruțe la mașini produse de mărci celebre. Mai nou, sunt scoase la vânzare 293 de căruţe dar și zeci de limuzine de lux Audi, BMW, Mercedes sau Volvo.

Cea mai mare densitate de vehicule confiscate se găsește la Biroul Vamal de Frontieră Siret scrie profit.ro. Aici, sunt depozitate de-a valma căruțe, mașini de teren sau limuzine fițoase. Toate sunt de vânzare la prețuri care sfidează orice concurență.

 

Ce prețuri cere ANAF pe căruțe și mașini

 

Maşinile și căruțele în cauză au ajuns în posesia ANAF în urma confiscării de la persoane care fac trafic, în principal, cu ţigări. Dar care sunt prețurile produselor expuse în parcările Biroului Vamal de Frontieră Siret? ANAF a scos la vânzare 285 de căruţe în stare avansată de degradare, la preţul pe bucată de 14 lei, dar şi alte opt căruţe pe care le consideră ca fiind doar uzate, la preţul de 45 de lei pe bucată, potrivit datelor sursei citate. ANAF scoate la vânzare şi 51 de maşini. Cele mai ieftine maşini au un preţ de 600 de lei (VAZ 2002, 1.449 cmc, benzină; Dacia 1310 din 1990; Audi A6 pentru care nu este specificat anul), cel mai scump vehicul fiind un Autocar Neoplan 1986, 14.620 cmc, diesel. Cu 2.500 lei poate fi cumpărat un Mercedes Benz Vito 2011, 2.148 cmc, diesel, iar un Opel Astra Caravan 2003, 1.895 cmc, diesel cu 2.000 de lei.

 

Citiți și

 

Cumpără mașina lui nea Nicu! Averea lui Ceaușescu se vinde bucată cu bucată

 

Chilipiruri marca ANAF. Fiscul vinde case și mașini pe bani puțini

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1