Ce fericită e Sorina cu părinţii adoptivi. «În America e frumos şi bine»

7-act-foto1_6col-14cm.jpg

Sorina este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze
Citeste tot despre: 

Sorina a părăsit definitiv România în urmă cu trei săptămâni. A plecat în America, alături de familia adoptivă, şi pare că s-a integrat perfect. Părinţii au trimis fotografii ca să vadă toată lumea că fetiţa de 8 ani este fericită şi duce o viaţă bună.

În urmă cu două luni, Sorina locuia în casa asistentului maternal. Mergea la şcoala din micul oraş Baia de Aramă şi era fericită cu faptul că are o familie de împrumut şi nu este nevoită să crească la orfelinat. Dar iată că, într-un timp scurt, viaţa ei s-a schimbat complet. Pe 21 iunie, după ce a intrat în vacanţă, fetiţa de 8 ani a fost scoasă cu forţa de la asistentul maternal şi a ajuns în apartamentul din Craiova al celor care au adoptat-o.

7-act-foto3_2col-5cm.jpg

Fetiţa, la un parc de distracţii, călare pe ponei

A fost un şoc pentru ea, mai ales că i se spusese că ”americanii” o vor pentru organe. A făcut terapie cu un psiholog, iar la o lună distanţă, pe 22 iulie, se afla deja  la New York, cel mai populat oraş din Statele Unite ale Americii.

7-foto2_2col-5cm.jpg

Sorina, alături de fraţii ei, Eva şi Adam

Au trecut trei săptămâni de atunci şi pare tare fericită. „În America este frumos şi bine”, a transmis aceasta prin intermediul prăinţilor adoptatori, Ramona şi Gabi Săcărin. Domnişorica are deja doi prieteni foarte buni: pe Eva (11 ani) şi Adam (5 ani), fraţii ei. Se joacă cu ei, merg la plimbare, dar fac şi lecţii împreună.

7-act-foto4_2col-5cm.jpg

Sorina şi sora sa, la bălăceală în jacuzzi din curte

O ajută pe Sorina să înveţe limba engleză, pentru că urmează să meargă la şcoală. Părinţii au înscris-o la clasa pentru elevii începători. Fata pentru care nu exista un viitor în ţară ia cursuri de pian şi este tare încântată să se bălăcească în ”baia cu bulbulci”, pe care o are în curte. 

Alţi 3.123 de copii orfani, care pot fi adoptaţi legal, aşteaptă să fie luaţi de o familie care să le schimbe viitorul. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1