Ce a făcut Van Damme în noaptea când a fost filmat distrându-se pe manele

Ultima actualizare:

    Jean Claude Van Damme s-a distrat alături de tinerii din Cluj
Jean Claude Van Damme s-a distrat alături de tinerii din Cluj

Clipul cu Jean Claude Van Damme distrându-se pe manelele lui Tzancă Uraganul într-o mașină a ajuns viral pe rețelele de socializare! Actorul, care se află în acest moment la București, a fost filmat într-o mașină, fără voia sa, de către câțiva tineri clujeni, cu care s-a împrietenit și a ieșit la un chef, în seara zilei de marți, 20 iulie. În plină filmare, actorul de la Hollywood le-a atras însă atenția tinerilor să nu posteze filmulețul pe rețele de socializare, fapt care nu s-a întâmplat, lezându-i astfel imaginea lui Van Damme.

„Nu sunt interlop, nu sunt mafiot!”  

Gabor Ianku Strinfi, șoferul, care a realizat şi postat clipul viral cu Jean Claude Van Damme, a rupt tăcerea și a venit cu precizări, după ce filmarea în cauză a făcut înconjurul Internetului.


    Jean Claude Van Damme, la plimbare în mașina românilor
Jean Claude Van Damme, la plimbare în mașina românilor

Gabor Ianku Strinfi a povestit cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea cu marele actor pe pagina sa de Facebook. „Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi, mai ales, să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici <tras>. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi, până la urmă, n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic”,a povestit Gabor Ianku Strinfi, într-un live, realizat pe contul său personal de Facebook.


    Jean Claude Van Damme s-a întâlnit și cu manelistul Dani Mocanu
Jean Claude Van Damme s-a întâlnit și cu manelistul Dani Mocanu

Tot acolo, tânărul a postat și un alt clip în care Van Damme dansa alături de alt celebru manelist, Dani Mocanu.  

Jean-Claude Van Damme (60 de ani) a venit în România, marți seara, 20 iulie, onorând o întâlnire cu mari nume din industria cinematografiei și a televiziunii. Actorul de la Hollywood a ținut să-și revadă prietenii vechi și s-a dus direct la un restaurant luxos al lui Joseph Hadad, celebrul bucătar de origine israeliană, cu care s-a întâlnit după 16 ani. Van Damme a mai fost în România de câteva ori, în urmă cu câtiva ani, când a turnat filme de acțiune în care a fost rolul principal.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net