Ce elegantă a fost Carmen Iohannis la întâlnirea cu românii din SUA

carmeniohannissuamain.jpg

carmen iohannis klaus iohannis sua
Cuplul prezidențial s-a întâlnit cu românii din New York
Foto: Arhiva personală

Prima Doamnă și președintele României s-au întâlnit cu reprezentanții comunității românești din Statele Unite ale Americii, sâmbătă (26 septembrie). Klaus și Carmen Iohannis s-au fotografiat și au dat autografe. Aproximativ 100 de români au participat la recepție, printre care prințesa Marina Sturdza, care l-a lăudat pe șeful statului.

Carmen Iohannis a fost o apariție de milioane la întâlnirea cu românii. Prima Doamnă a optat pentru o rochiță roz, până la genunchi. Soția președintelui a strălucit și a fost toată un zâmbet. Klaus Iohannis a dat autografe pe cele două cărți ale sale, „Primul pas” și „Pas cu pas”, și a stat de vorbă cu românii prezenți la recepție.

Cuplul prezidențial, alături de reprezentanții comunității românești din SUA

carmen iohannis klaus iohannis suaZoom
Klaus și Carmen Iohannis s-au pozat cu românii prezenți la recepție
Foto: Arhiva personală

 

Prințesa Marina Sturdza a afirmat că Iohannis este un președinte receptiv: „Sper ca președintele să fie mai prezent decât au fost alții înainte de el”.

Klaus Iohannis le-a transmis a scris un mesaj despre vizita sa în SUA, pe rețeaua de socializare Facebook: „Indiferent de distanţe, apartenenţa la o naţiune nu se pierde niciodată. Românii din SUA sunt purtătorii de cuvânt ai culturii şi tradiţiilor româneşti.(…) Nu am renunţat şi nu voi renunţa la convingerea că, în 2016, românilor din străinătate trebuie sa li se asigure conditiile pentru a vota, pentru prima dată, prin corespondenţă. Aceasta va fi o dovadă de maturizare a clasei politice”.

loading...
Loading...

Citește și