Ce domnişorică s-a făcut Eliza, fiica Adrianei Iliescu

Ultima actualizare:

    Adriana Iliescu o însoţeşte peste tot pe ElizaFoto: Cristian Botez
Adriana Iliescu o însoţeşte peste tot pe ElizaFoto: Cristian Botez

Şi-a dorit un copil din tot sufletul, iar tehnica medicală a ajutat-o pe Adriana Iliescu să-şi împlinească visul. Avea 66 de ani când a ţinut-o pentru prima dată în braţe pe fetiţa ei. Eliza este acum domnişoară şi primeşte o educaţie strictă de la mama ei.

E trecută de 77 de ani, dar îi ţine zilnic companie fiicei sale de 11 ani. Fac cumpărăturile împreună, merg la bibliotecă şi se plimbă pe aleile parcului. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este mândră de fiica ei, care este acum domnişoară în toată regula. De teamă că i-ar putea scăpa din mână, femeia o însoţeşte peste tot pe Eliza. 

Eliza, alături de mama ei, la piaţă
Eliza, alături de mama ei, la piaţă

”Are 11 ani şi 4 luni, este clasa a VI-a. Ea e cu şcoala, învaţă bine, iar eu cu celelalte ale vieţii”, ne-a mărturisit Adriana Iliescu. Cele două au fost surprinse în cartierul Drumul Taberei din Capitală, acolo unde locuiesc şi se pregăteau să ia autobuzul din staţia Orizont ca să meargă în centru. Eliza era îmbrăcată ca o fetiţă de pension cu rochie până la genunchi, pulover închis la culoare, iar la gât avea eşarfă.

“Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în bautură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate”, a mai spus pensionara. Iar fetiţa o ascultă cu sfinţenie. Învaţă bine şi îi place să citească, astfel că timpul şi-l petrece printre cărţi.

Click! spune

Pe 16 ianuarie 2005, femeia a adus-o pe lume pe fetiţă
Pe 16 ianuarie 2005, femeia a adus-o pe lume pe fetiţă

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza pe 16 ianuarie 2005 la  Maternitatea Giuleşti. Fetiţa a fost concepută prin fertilizare in vitro, dintr-un ovocit şi spermă donate. Practic, Adriana a fost doar mamă purtătoare. Şi pentru că se afla deja la menopauză, a urmat un tratament hormonal. Medicul care a reuşit să facă această minune cu trupul femeii este celebrul ginecolog Bogdan Marinescu. 

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net